Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo po MS v Katare opustí Old Trafford: V novom pôsobisku si už kúpil dom!

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo hráčom Man UTD len do MS v Katare? Po šampionáte plánuje odchod do tohto klubu!
Zdroj: 43107
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo chcel opustiť Manchester United už v lete. Ale nepodarilo sa. Jeho frustráciu stupňoval nedostatok priestoru, ktorý pod trénerom Erikom ten Hagom dostal. Nastúpil v šestnástich zápasoch vo všetkých súťažiach, v mnohých z nich len z pozície náhradníka.

Cristiano Ronaldo v zime do Sportingu Lisabon?

Hviezdnemu 37-ročnému portugalskému útočníkovi sa nedarilo ani herne. Strelil tri góly a pridal dve asistencie. Aj keď v stretnutí proti Aston Ville premiérovo pod ten Hagom nastúpil s kapitánskou páskou, jeho vzťahy s koučom sú napäté.

Prečítajte si aj

Futbalisti dávajú od seba hráča Manchestru United Cristiana Ronalda a hráča Aston Villy Tyrone Mingsa.VIDEO Cristiano Ronaldo viac fauluje, ako strieľa: Predviedol aj zápasnícky chmat, pozrite, ako zložil Mingsa

Podľa The Telegraph Ronaldo opustí Old Trafford v zimnom prestupovom období. Medzi najhorúcejších záujemcov patria Galatasaray, PSG či Sporting Lisabon. Práve posledná zmieňovaná možnosť sa javí ako najpravdepodobnejšia destinácia.

Nedávno informoval portál Calciomercato o tom, že Cristiano Ronaldo kúpil v Estorile luxusný dom v hodnote 21 miliónov eur. Rezidencia je vzdialená len 27 kilometrov od Lisabonu.

Na návrat Cristiana Ronalda do Lisabonu tlačí aj jeho matka Dolores Aveirová. „Tento rok sa to neudialo, ale čoskoro na to príde. Boh je na našej strane, skôr či neskôr sa Cristiano presunie do klubu z Lisabonu. Ak Cristiano neprestúpi do Sportingu, bude tam hrať jeho syn Cristiano Junior. Toto sľubujem. Mojím snom je vidieť ich spolu hrať za jeden klub,“ prezradila nedávno svoje želanie.

Podľa The Telegraph Ronaldo dostal od vedenia Manchesteru United ubezpečenie, že v zimnom prestupovom období sa bude zaoberať každou ponukou, ktorú dostane. Platnú zmluvu má do leta 2023, ale pravdepodobnejšie sa zdá, že z klubu odíde už po MS v Katare.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Telegraph

Diskusia

Podobné články