Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čelí niekoľkonásobnému obvineniu zo znásilnenia: Úprimne povedané, mám rád sex s mnohými ženami, priznáva Mendy

MANCHESTER - Hviezda Manchesteru City obvinená z niekoľkonásobného znásilnenia prehovorila.
Zdroj: 41141
Zdieľajte:

Francúzsky obranca Manchesteru City Benjamin Mendy, ktorý čelí niekoľkonásobnému obvineniu zo znásilnenia žien, vystúpil so svojou rečou pred súdom.

Mendy prehovoril

„Chodil som na párty dva alebo trikrát do týždňa s cieľom spať s mnohými ženami. Štyri mesiace, ktoré som na konci roka 2021 strávil vo väzbe, ma prinútili myslieť nad tým, že niektoré moje činy mohli byť neúctivé," cituje Mendyho The Athletic.

Prečítajte si aj

Znásilniť mal iba 19-ročné dievča: Majstra sveta z roku 2018 oslobodili v jednej z ôsmich káuz!

„Aký je môj postoj k večierkom a ženám? Hanbím sa hovoriť o týchto veciach nahlas. Je pre mňa trápne odpovedať na takéto otázky, nemôžem kričať: Áno, milujem sex. Či bolo ľahké nájsť dievčatá na sex? Úprimne povedané, je to jednoduché," hovoril pred súdom hviezdny obranca City a francúzskej reprezentácie.

„Mal som sex s rôznymi dievčatami v tú istú noc, už keď som bol v akadémii v Le Havre. Znie to divne, ale bolo to v poriadku. Na akadémii sme tak vyrastali, bolo to našou súčasťou. Nikdy som nevidel toľko dievčat, koľko prišlo na párty. Neprišli kvôli môjmu vzhľadu, ale kvôli môjmu postaveniu vo futbale. Kvôli môjmu statusu futbalistu, prístupu k mnohým veciam. Či sa mi to páči? Nepovedal by som, že je to zlé," hovoril Mendy otvorene.

„Vyjadril som sa jasne a priamo, čo chcem a dievčatá povedali, čo chcú a obaja sme sa zhodli. Vtedy som si nemyslel, že by sa im to nemuselo páčiť. Pretože ak by nechceli mať so mnou sex, všetko by bolo v poriadku a ďalej by som pokračoval v párty."

„Čo mám rád? Úprimne povedané, sex s mnohými ženami," pokračoval bez servítky Mendy. „Antikoncepcia? Nie je to síce pekné povedať, ale naozaj som sa neobával, uvedomoval som si riziká. Rád mám sex s niekým, kto si to tiež užíva. Ale ak by partnerka odmietla, prijal by som to a prestal s tým," dodal francúzsky futbalista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články