Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nový tréner Aston Villy Emery si vyhliadol primárny prestupový cieľ: Vyhasnutá hviezda? Vedenie mu však dalo zelenú!

ASTON VILLA - Vedenie mu priviedlo parádne posily, k dispozícii mal super tím a za chrbtom podporu. Napriek tomu ale Steven Gerrard očakávania nenaplnil a Aston Villa je teraz na 16. mieste 1 bod od zostupovej zóny. Vyriešiť to má skúsený a trofejami ovešaný Unai Emery. A podobne ako pred necelým rokom Gerrard, chce pôsobenie začať príchodom vyhasnutej hviezdy. Vedenie klubu mu údajne dalo zelenú k príchodu Edena Hazarda.
Zdroj: 43544
Zdieľajte:

Do roku 2018 patril medzi jedného z najlepších hráčov na svete, ktorému prestup pomôže k tým vôbec najvyšším métam a napríklad aj Zlatej lopte. Po fantastických majstrovstvách sveta v Rusku, kde dotiahol Belgicko k bronzu, ešte rok žiaril za Chelsea a potom prestúpil za 115 miliónov eur do Realu Madrid. Za nikoho iného najúspešnejší klub histórie nezaplatil viac. Lenže Hazard bol počas prvého roku často zranený, mal problémy so životosprávou a jeho výkony boli zlé. Každé leto sme ale z jeho úst počúvali, že ďalšia sezóna je jeho a uvidíme, čo vie. Lenže to boli prázdne reči.

Ale nový tréner Aston Villy Unai Emery, ktorý Sevillu a Villareal doviedol dokopy k 4 titulom v Európskej lige a viedol aj Arsenal alebo PSG, vidí Edena Hazarda ako symbol jeho éry v Birminghame. Podobnú vec po príchode urobil Steven Gerrard, ktorý priviedol z Barcelony Coutinha. Začiatok mal skvelý, ale potom sa tiež nejako zasekol.

Medzi nimi je ale jeden rozdiel. Na Hazardovi sme mohli vidieť jeho tragickú a neprofesionálnu životosprávu, z ktorej jeho zranenia z určitej časti tiež pramenili, a tiež istú nechuť. Real Madrid bol jeho sen, dosiahol ho a tým skončil. Naopak Coutinho sa v Barcelone skrátka nepresadil tak nejako prirodzene. Až na zranenie menisku ho zdravie nebrzdilo. Ale jednoducho nebol dosť dobrý.

Emery mal svoj plán priviesť do Aston Villy Hazarda oznámiť vedenie klubu, a to mu dalo zelenú. Návrat 31-ročného Belgičana do Anglicka, kde bol jedným z najlepších, ak nie vôbec najlepším hráčom, by bola veľkou témou a minimálne marketingovo by to bola pre klub výhra. Los Blancos by sa ho možno radi zbavili aspoň za nejaký menší obnos, a tak by mohol byť problém hlavne jeho plat. Teraz má poberať 20 miliónov libier ročne. Najlepšie plateným hráčom Villans je Lucas Digne, ktorý berie ani nie polovicu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články