Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Starý dobrý Messi je späť: Brankára posadil na zem, famózna gólová akcia argentínskeho kanoniera!

PARÍŽ - Vek je iba číslo a u Lionela Messiho to platí dvojnásobne. Tridsaťpäťročný argentínsky mág vytiahol v zápase medzi Paris Saint-Germain a AC Ajaccio zo svojej knihy čarov a kúziel staronový kúsok. Zhruba 30 metrov od brány súpera založil útočnú akciu, ktorú aj sám zakončil, a to grandióznym spôsobom.
Zdroj: 43209
Zdieľajte:

Majstrovstvá sveta 2022 odštartujú už za necelý mesiac a zatiaľ to vyzerá, že Messi dorazí do Kataru v tej najlepšej forme. V piatkovom dueli PSG s korzickým celkom Ajaccio opäť zafungovala Argentíncova spolupráca s jeho francúzskym parťákom v útoku Kylianom Mbappém a Parížania si tak odviezli domov víťazstvo 3:0.

Úvodný a záverečný gól si pripísal Mbappé, avšak divákov oslnil predovšetkým gól druhý, ktorý strelil práve Leo. Sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty pôsobil ako hlavná postava celej akcie. Najprv si na seba naviazal troch obrancov a poslal prienikovú prihrávku na nabiehajúceho ľavého beka Juana Bernata, ktorý mu loptu okamžite vrátil. Následne si na hranici veľkého vápna vymenil loptu s Mbappém a nádhernou kľučkou posadil brankára na zem.

Messi sa tiež oddialil od svojho spoluhráča Neymara, ktorý nemohol v piatkovom zápase nastúpiť kvôli kartovému trestu, v tabuľke hráčov s najviac asistenciami. Tridsaťpäťročný rodák z Rosaria ich má v súčasnej chvíli deväť, zatiaľ čo Brazílčan o dve menej.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články