Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obrovské prekvapenia v Slovenskom pohári: Dva prvoligové tímy nestačili na druholigistov a šokujúco končia

BRATISLAVA - Futbalisti Podbrezovej sa rozlúčili s účinkovaním v Slovenskom pohári 2022/2023 už v 4. kole. Štvrtý tím fortunaligovej tabuľky prekvapujúco nestačil na druholigový Tatran Prešov, ktorému podľahol na jeho trávniku 0:1. Vypadla aj Žilina, ktorá prehrala v stredajšom dueli Slovnaft Cupu na ihrisku druholigového Šamorína 1:2.
Zdroj: 42626
Zdieľajte:

O víťazstve lídra II. ligy Prešova v jeho prechodnom azyle v Ličartovciach rozhodol gól Martina Pribulu z 23. minúty. Podbrezová hrala od 73. minúty bez vylúčeného Mateja Oravca, ktorý dostal priamu červenú kartu za faul na unikajúceho Dragana Andriča.

O ďalšie prekvapenie sa postaral FC ŠTK 1914 Šamorín, ktorý vyradil Žilinu. Hostia síce dokázali na úvodný zásah Mátého Szolgaia zo 65. minúty odpovedať už o tri minúty neskôr zásluhou Dávida Ďuriša, no v 84. minúte zasadil MŠK rozhodujúci úder domáci Bálint Csóka. Z fortunaligistov uspel v stredu Trenčín, ktorý vyhral na ihrisku Trebišova jasne 4:0. V drese AS sa hetrikom zaskvel Nigérijčan Chinonso Emeka, ktorý prišiel na ihrisko v 60. minúte a tri góly strelil v priebehu 83. až 89. minúty.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články