Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škandál! Chuligáni Slovana napadli vo vlaku mladú dvojicu, kopanec do hlavy dievčaťa pre dúhovú stužku?

BRATISLAVA - Chuligáni Slovana opäť vyčíňali!
Zdroj: 40845
Zdieľajte:

Chuligáni Slovana Bratislava opäť vyčíňali! Po štvrtkovom stretnutí Európskej konferenčnej ligy medzi "belasými" a švajčiarskym Bazilejom (3:3) mali fanúšikovia Slovana napadnúť v regionálnom vlaku dvojicu mladých ľudí. O incidente informovali facebookové stránky Naše Slovensko a Bratislava bez náckov.

Chuligáni Slovana vo vlaku napadli dvojicu mladých ľudí

„Nášho kamoša a kamošku včera vo vlaku RR 719 napadla skupina slovanistov, ktorí šli domov zo zápasu Európskej konferenčnej ligy v Bratislave. Asi desiati sedeli okolo našich známych a keď vystupovali, všimli si dúhovú stužku pripnutú na bunde. Jeden z nich zakričal, že pôjde znovu vystrieľať Tepláreň. Naša kamarátka odpovedala vulgarizmom. Jeden z nich jej vtom z otočky nasadil kopačku do tváre a letela k zemi. Nasledovala bitka," tak znel opis udalostí na sociálnej sieti.

Incidentom sa bude zaoberať Železničná spoločnosť Slovensko aj Polícia SR.

Prečítajte si aj

Weiss ho vylúčil z kádra Slovana: Križan odštartoval obrat belasých v Košiciach pred vyše dvojtisícovou návštevou

„Nemáme o tom žiadne informácie. Prípad nik nenahlásil ani našim vlakvedúcim. Oficiálne podanie na túto udalosť nemáme. Už to začala riešiť polícia, ktorej budeme nápomocní. Zisťujeme, či sme tam mali vozne, kde bol kamerový systém. Je nám veľmi ľúto, že k takému niečomu došlo. Ak čokoľvek bude od nás polícia potrebovať, budeme s ňou spolupracovať,“ reagoval pre Nový Čas hovorca ZSSK Tomáš Kováč.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Nový Čas, facebook Naše Slovensko a Bratislava bez náckov

Diskusia

Podobné články