Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Spor legendárnych futbalistov kvôli "CR7": Rio, v skupine na WhatsAppe ťa Ronaldo prosí, aby si ho chránil!

MANCHESTER - Rozhodnutie kouča Manchestru United Erika ten Haga nenasadiť do mestského derby Cristiana Ronalda, nahnevalo mnoho fanúšikov a zmysel to nedáva ani futbalovým expertom, vrátane bývalého legendárneho obrancu Červených diablov Ria Ferdinanda. Opačný názor mala ďalšia legenda, tentoraz Liverpoolu, Jamie Carragher.
Zdroj: 43019
Zdieľajte:

Ten naopak Hagovo rozhodnutie kvituje. Na sociálnych sieťach to potom medzi oboma bývalými anglickými reprezentantmi začalo poriadne iskriť.

"Myšlienka, že EHT (Erik ten Hag) urobil chybu, keď nenasadil Ronalda, je na smiech!" napísal Carragher v pondelok na svojom Twitteri. Rozhodnutie kouča United, nechať hviezdneho Portugalčana iba na lavičke v pozícii náhradníka, totiž mnohí nechápali.

Ferdinand na to reagoval komentárom k videu, kde sa bývalého obrancu Reds pýta, či je stále naštvaný, že mu Ronaldo nepodal ruku na Old Trafford. Narážal tak na komickú scénku, ktorá sa odohrala na konci augusta pred zápasom United s Liverpoolom, kedy si Ronaldo šiel potriasť rukou so svojimi bývalými spoluhráčmi a súčasnými televíznymi kritikmi stanice Sky Sports Garrym Nevillem a Royom Keanom.

Ferdinand vo videu hovorí, že nemôžete nechať kanoniera, ktorý strieľa 25 gólov za sezónu, sedieť na lavičke. Carragher na rypnutie ihneď zareagoval. „Nie, som rád, že sa stalo virálnym! Rio, viem, ako to funguje, je to tvoj kamarát a ty, Evra a ostatní s ním máte spoločnú skupinu na WhatsAppe, kde ťa (Ronaldo) žiada, aby si ho bránil. Nebuď jeho fanúšik, si Rio Ferdinand!“ napísal.

„Akú skupinu? Prestaň s tým, chlapče," odmietol tvrdenie so smiechom Ferdinand. Tým pošťuchovanie medzi oboma legendami skončilo.

 
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články