Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vlani chytal druhú ligu, teraz nastúpil proti hviezdam Bayernu: Neuer sa mu postaral o životný zážitok!

MNÍCHOV - Vlani bol v druhej lige, teraz sa slovenskému brankárovi postaral Manuel Neuer o životný zážitok.
Zdroj: 43350
Zdieľajte:

Slovenský brankár Marián Tvrdoň zažil životný večer. V drese Plzne nastúpil na stretnutie Ligy majstrov na pôde Bayernu Mníchov. Hoci inkasoval päťkrát a jeho tím prehral hladko 0:5, na túto noc v živote nezabudne. O skvelý zážitok sa mu postaral hviezdny brankár Bavorov Manuel Neuer.

Neuer sa mu postaral o zážitok

„Vzal ma do kabíny, pýtal sa, ako som si užil zápas. To bolo od neho naozaj príjemné, že mi ukázal kabínu a na všetko sa pýtal. Vymenili sme si dres, už predtým mi vravel, že mi svoj dá," prezradil Tvrdoň pre isport.cz.

Prečítajte si aj

Lionel Messi sa 1. júla 2023 stane hráčom FC Barcelona

„Určite som niektorý z gólov mohol chytiť, ale potreboval by som aj trošku šťastia, aby ma to trafilo. Hráči Bayernu sú na top úrovni, strely boli fakt prudké. Niečo sa možno chytiť dalo, to musím nechať na posúdenie trénerom. Bol to pre mňa doteraz najťažší zápas," hovoril slovenský gólman, ktorý ešte v minulej sezóne obliekal dres Ústí nad Labem v druhej českej lige.

„Po zápase ma trochu boleli nohy, bol som stále na špičkách, pripravený na to, čo všetko sa môže pred bránkou stať. Je príjemné chytať na takomto štadióne s toľkými fanúšikmi, je to pre mňa výborná skúsenosť a zážitok do konca života," dodal Marián Tvrdoň.

V hodnotení isport.cz dostal 5/10. „Nedostane horšie než zmierlivý priemer, pretože si proste horšie nezaslúži, aj keď dostal potupných päť gólov. Poďakovať v úvodzovkách môže spoluhráčom, s tými šancami nemohol nič robiť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články