Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Fanúšikovia Manchestru United zúria na Ten Haga za nenasadenie Ronalda v derby: Si arogantný blbec, odkazujú mu!

MANCHESTER - Šlágrom deviateho kola Premier League bolo bezpochyby mestské derby medzi Manchestrom City a United. Mal to byť súboj dvoch veľkých hviezd, nórskeho kanoniera Erlinga Haalanda a Portugalčana Cristiana Ronalda, lenže druhý menovaný presedel celý zápas na lavičke.
Zdroj: 43107
Zdieľajte:

Kouč Červených diablov Ten Hag toto rozhodnutie po zápase komentoval slovami, že CR7 nenasadil z úcty k jeho bohatej kariére. To však mnohí nechápu a Haga kritizujú.

Pre mnohých úplne nepochopiteľný krok. Cristiano Ronaldo aj jeho kolega Casemiro, s ktorým štyrikrát v drese Realu Madrid vyhral Ligu majstrov, začali derby s Manchestrom City na lavičke. Hráči, za ktorých United dohromady zaplatil obrovskú sumu peňazí, sa tak len s hlavami v dlaniach prizerali kanonáde, ktorú v 8. minúte spustil Phil Foden.

Po ňom sa dvakrát presadil nórsky kanonier Haaland a minútu pred koncom polčasu na 4:0 zvyšoval opäť Foden. To množstvo viditeľne naštvaných fanúšikov United nemohlo predýchať, a tak predčasne opustilo štadión. Kto čakal, že kouč Ten Hag pošle Ronalda aspoň na druhý polčas, aby sa svojím umom pokúsil zachrániť čo sa dá, mýlil sa. V 59. minúte sa na ihrisko dostal aspoň Brazílčan Casemiro, ktorý však hanebnú porážku, pri ktorej ako Foden, tak Haaland dokonali svoje hetriky, 3:6 neodvrátil.

„Som prekvapený, že veci, ktoré sme si povedali, sme nedokázali preniesť na ihrisko. Videl som iný tím, iného ducha, inú bojovnosť. Neboli sme dosť odvážni v držaní lopty," povedal po zápase holandský kouč United Erik ten Hag. „Nenasadil som ho z úcty k jeho bohatej kariére," odpovedal potom na otázku, prečo Ronaldo do zápasu nenastúpil.

"Ten Hag je arogantný blbec a spôsob, akým sa k Ronaldovi správa, je hanebný," okomentoval rozhodnutie anglický novinár Piers Morgan na svojom Twitteri. Bývalý anglický obranca Gary Neville sa však kouča zastal. "Aby som bol úprimný, chápem ako názor. "Nasadiť ho za stavu 4:0 a 6:1 by bola urážka," napísal na Twitteri.

„Ale prestaň s tým... vieš, že Ronaldo by zúfalo chcel nastúpiť, nech už je skóre akékoľvek," zareagoval obratom Morgan. Hviezdny CR7 vyzeral celý zápas veľmi frustrovane a fanúšikovia sa ani nečudujú. „Chcel odísť, Hag ho nechcel pustiť a teraz ho takto odsunul na vedľajšiu koľaj, nechápeme," píšu zhodne na sociálnych sieťach nahnevaní fanúšikovia.

 
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články