Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotrík ml. a tréner Weiss si vymieňajú tajomné odkazy: Má moje číslo, nevidel som, že by volal

BRATISLAVA - Kmotrík ml. a tréner Weiss si vymieňajú cez médiá tajomné odkazy.
Zdroj: 40111
Zdieľajte:

V Slovane Bratislava nedávno nastali zásadné zmeny. Odišiel športový riaditeľ Richard Trutz, všetci skauti aj niektorí ľudia z marketingu. Majiteľ Ivan Kmotrík st. zrušil viacero funkcií v klube. Napokon sa rozhodol z klubu odísť aj jeho syn Ivan Kmotrík ml.

Ten mal už v minulosti niekoľko názorových rozdielov oproti trénerovi Vladimírovi Weissovi st. Všetko evidentne vyvrcholilo odchodom jemu blízkych ľudí z klubu. S koučom Weissom si vymenil cez médiá tajomné odkazy, ktoré naznačujú, že vzťah medzi nimi nebude asi najlepší...

Tajomné odkazy trénera Weissa a Kmotríka ml.

„Toto víťazstvo má cenu zlata v období, ktoré pre nás nebolo ľahké," hovoril Weiss st. po výhre Slovana s Podbrezovou. „Všetky rozhodnutia treba rešpektovať a pracovať ďalej. Myslím si, že všetci robíme pre tento klub maximum. Všetci musíme ťahať za jeden povraz."

A potom prešiel na Ivana Kmotríka ml.

Prečítajte si aj

7 najlepších útočníkov súčasnosti podľa Alessandra Del Piera

„Niekoľkokrát som sa vyjadril k mladému Ivanovi, že nikto možno neľúbi tento klub viac ako on. Myslím si, že si treba veci rozumne rozanalyzovať. Treba si sadnúť za jeden stôl, dať si obed alebo večeru a všetko sa dá vždy vyriešiť. Vždy sa deje niečo pre niečo a uvidíme, čo bude ďalej," naznačil tajomne tréner Weiss.

Kmotrík ml. na tieto vyjadrenia reagoval v rozhovore pre portál šport24.sk.

„Vôbec nerozumiem, čo tým Vlado myslel. Jeho vyjadrenie som počul, ale ostal som z neho poriadne prekvapený. Má moje telefónne číslo a nevidel som, že by mi telefonoval a zavolal ma na obed či večeru. Zároveň nechápem, prečo takéto veci rieši cez médiá. U mňa sa nič nemení. Moju budúcnosť budem riešiť iba so svojim otcom a nikým iným,“ dodal.

Pred časom Kmotrík ml. priznal, že dostal ponuky na prácu vo futbale z okolitého zahraničia. Zároveň však jeho otec Ivan Kmotrík ml. hovoril o tom, že má pre syna pripravenú funkciu v Mediaprinte, kde bude podľa jeho slov užitočnejší.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články