Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pohladenie alebo facka? Kouč Izraelu po baráži ME čelí obvineniu z napadnutia vlastného hráča!

JERUZALEM - Kouč futbalovej reprezentácie Izraela do 21 rokov Guy Luzon čelí podozreniu, že dal počas baráže o postup na majstrovstvách Európy proti Severnému Írsku facku svojmu zverencovi Zivovi Morganovi.
Zdroj: 43310
Zdieľajte:

Izraelčania uhrali v prvom dueli v Severnom Írsku remízu 1:1, v utorkovej odvete v Tel Avive gól po deväťdesiatich minútach nepadol, a oba celky sa tak chystali na predĺženie.

Pred jeho začiatkom si Luzon k sebe povolal Morgana a dosť impulzívne mu čosi vysvetľoval.

Počas toho aj jeho ruka zamierila do hráčovej tváre. Podľa mnohých mu dal facku, keď chcel hráč od trénera odstúpiť, kouč ho nasledoval.

Luzon však situáciu videl inak. "Bolo to pohladenie, nie facka. Keby som dal facku, cítili by ste to. Bolo to pohladenie z lásky, to je celé," vyhlásil po zápase, ktorý nakoniec jeho tím vyhral v penaltovom rozstrele a postúpil na záverečný šampionát.

"Nič sa nestalo. Bavili sme sa profesionálne, smiali sme sa. Môžem hovoriť svojim hráčom, čo chcem," vyhlásil Luzon na tlačovej konferencii.

Na šestnásťčlenný záverečný turnaj, ktorý budúci rok od 21. júna do 8. júla usporiadajú Gruzínsko a Rumunsko, postúpilo priamo deväť víťazov skupín, Švajčiarsko ako najlepší celok z druhých miest a automaticky mali účasť istú usporiadateľskej krajiny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články