Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bude mať hokejový a futbalový Slovan rovnakého majiteľa? A traja kandidáti na nového športového riaditeľa

BRATISLAVA - Rovnaký majiteľ v hokejovom aj futbalovom Slovane?
Zdroj: 43112
Zdieľajte:

V ŠK Slovan Bratislava sa nedávno udiali rozsiahle zmeny. Odišiel športový riaditeľ Richard Trutz, odišiel generálny manažér Ivan Kmotrík ml. a jeho otec Ivan Kmotrík st. prepustil aj všetkých skautov.

Otázne je, či samotný Kmotrík st. zostane vo funkcii majiteľa klubu. Svoju budúcnosť v Slovane spochybnil už niekoľkokrát. „Uvidíme. Neviem, čo bude o mesiac, o tri či o pol roka. Nevidím nejakú veľkú budúcnosť v slovenskom športe a futbale obzvlášť. Sme príliš malý trh a nemyslím si, že by to malo nejakú obrovskú budúcnosť," hovoril naposledy.

Prečítajte si aj

Najhorší scenár sa naplnil: Takto nízko sme naposledy boli ešte pred EURO 1996!

Hokejový aj futbalový Slovan s rovnakým majiteľom?

Šport.sk prináša zaujímavú informáciu, podľa ktorej by mohol hokejový a futbalový Slovan mať rovnakého majiteľa. „Potenciálnym kupcom má byť Rudolf Hrubý, spoluzakladateľ softvérovej spoločnosti ESET a väčšinový majiteľ hokejového Slovana Bratislava," píše spomínaný portál.

Otvorená zostáva funkcia športového riaditeľa ŠK Slovan Bratislava. Dočasne sa jej chopil hlavný tréner Vladimír Weiss st., no klub už hľadá posilu na túto pozíciu. Podľa šport.sk sú v hre títo kandidáti - Róbert Vittek, Róbert Tomaschek či Stanislav Strapek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články