Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Erling Haaland prezradil tri tajomstvá svojho úspechu

MANCHESTER - Erling Haaland odhalil tajomstvá svojho úspechu. Skúsite ich?
Zdroj: 43289
Zdieľajte:

Erling Haaland je doslova na neudržanie. S jedenástimi presnými zásahmi kanonier Manchesteru City vládne anglickej Premier League. Momentálne je bez debaty najlepším hráčom na svete. V dokumente Haaland: Choice odhalil niektoré zo svojich tajomstiev úspechu. Informácie priniesol švédsky Expressen.

Erling Haaland odhalil tri tajomstvá svojho úspechu

Prezradil, že pije len filtrovanú vodu, aby sa baktérie nedostávali do jeho tela. Keď sa nórskeho útočníka novinár Jan Oge Fjortoft opýtal na to, čo zvyčajne jedáva, Haaland ukázal na srdce a pečeň. Prízvukoval, že sa zameriava na lokálne produkty. Mnohí podľa neho považujú mäso za zlé a zbytočné, ale razí názor, že záleží od kvality a od toho, aké je to mäso. Je rozdiel, či zjete mäso z rýchleho občerstvenia, alebo z domáceho chovu či bio farmy.

Prečítajte si aj

Dúbravka si asi veľmi nezachytá: Manchester United chce v januári priviesť jedného z najlepších brankárov sveta!

Erling Haaland odhalil aj ďalšie tajomstvo svojho úspechu a tým sú špeciálne okuliare, ktoré nosí pred spaním. Pomáhajú mu filtrovať modré svetlo a ostré svetlo z ostatných zariadení a zvyšuje tak kvalitu svojho spánku.

„Tieto okuliare nosím večer. Pomáhajú mi spať hlbšie a lepšie. V tom vidím kľúč k zlepšeniu produktivity aspoň o pár percent. Je to vec mentality," cituje Haalanda The Sun. 22-ročný nórsky útočník dodal, že dve hodiny pred spaním zásadne nepoužíva elektronické zariadenia.

3 tajomstvá úspechu Erlinga Haalanda

  • filtrovaná voda
  • mäso z kvalitných chovov
  • špeciálne okuliare pred spaním na filtráciu modrého svetla
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Expressen, The Sun

Diskusia

Podobné články