Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stále bojovník! Fanúšikovia velebia Škrtela po hrozivej zrážke hlavou v Zápase legiend Liverpoolu a United

LIVERPOOL - Nezmenil sa a je to stále bojovník! Fanúšikovia velebia Škrtela po hrozivej zrážke hlavami v Zápase legiend.
Zdroj: 43282
Zdieľajte:

Bývalý slovenský reprezentačný kapitán Martin Škrtel nastúpil v drese FC Liverpool v Zápase legiend proti Manchesteru United. Na Anfielde sa zrodilo víťazstvo domácich 2:1, skórovali Mark Gonzalez a Florent Sinama-Pongolle.

Škrtel nedohral Zápas legiend po hrozivej zrážke hlavami

Škrtel bol aktérom hrozivej zrážky hlavami s Frazierom Campbellom, po ktorej musel v 75. minúte vystriedať. Pripomenul tak bojovníka, ktorým bol po celú svoju kariéru. Nikdy neustúpil zo žiadneho súboja a vždy išiel naplno.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach chválili bojovnosť a obetavosť 37-ročného futbalistu, ktorý je stále aktívny v drese Ráztočna, kde nastupuje v pozícii útočníka.

Prečítajte si aj

VIDEO Calzona od sokolov chce, aby si uvedomili, že reprezentujú krajinu: Budem veľmi prísny ohľadom disciplíny

„Martin Škrtel. Stále bojovník," reagoval jeden z fanúšikov. „Martin Škrtel, vždy bol a bude bojovník," písal ďalší. „Len Martin Škrtel mohol spôsobiť zrážku hlavami v charitatívnom zápase," pridal sa ďalší z fanúšikov.

Martin Škrtel po charitatívnom Zápase legiend The Reds a Red Devils zaspomínal na svoje obdobie v Liverpoole.

„Hral som tu osem a pol roka, bolo to najlepšie obdobie mojej kariéry a môjho života, pretože sa mi tu narodil syn," citoval ex-kapitána slovenskej reprezentácie britský Mirror. „Liverpool bude vždy v mojom srdci. Nie je ľahké zostať v takomto klube tak dlho, takže som na to hrdý. V klube som bol šťastný a aj klub bol šťastný so mnou, pretože sme zmluvu predĺžili dva-trikrát."

Dôvod odchodu z Liverpoolu

V spomienkach sa vrátil aj do roku 2016, keď odišiel z Liverpoolu do tureckého Fenerbahce Istanbul, prezradil čo ho vtedy k tomuto rozhodnutiu viedlo. „Až na tú poslednú sezónu som o odchode z klubu vôbec nepremýšľal. Mal som pocit, že je čas niečo zmeniť a že je čas na nové výzvy. Preto som sa rozhodol odísť a presťahovať sa do Turecka."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mirror

Diskusia

Podobné články