Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Reprezentant Duda novým akcionárom ambiciózneho druholigistu: Klub s veľkým potenciálom

KOŠICE - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda vstúpil do akcionárskej štruktúry druholigového FC Košice.
Zdroj: 43250
Zdieľajte:

Hráč nemeckého bundesligistu 1. FC Kolín sa stal novým akcionárom na stredajšom valnom zhromaždení klubu.

Klub s veľkým potenciálom

"V prvom rade by som sa chcel poďakovať, že som dostal takúto možnosť vstúpiť do klubu a že sa budem sa môcť podieľať na jeho chode," uviedol Duda pre oficiálnu stránku momentálne tretieho tímu druholigovej tabuľky. "Tento klub mi je najbližší zo všetkých, kde som pôsobil a preto som prijal túto možnosť s veľkým nadšením. Samozrejme, pre mňa to znamená veľmi veľa, keďže som tam vyrastal a najdôležitejší futbalový vek som strávil práve v Košiciach. Je to klub s veľkým potenciálom a práve preto som sa rozhodol do neho vstúpiť.“

Prečítajte si aj

Kedy Cristiano Ronaldo ukončí kariéru? Kapitán Portugalska si stanovil jasný cieľ!

Veľké nadšenie v Košiciach

Prezident FC Košice Dušan Trnka verí, že klub dokáže využiť jeho kontakty v rámci európskeho futbalu pre rozvoj futbalu na Slovensku. "Vstup Ondreja Dudu do akcionárskej štruktúry sme prijali s veľkým nadšením, svedčí to o obrovskom lokálpatriotizme a vernosti klubu, ktorý stál na začiatku jeho skvelej futbalovej kariéry. Ondrej Duda je vzorom pre našich mladých hráčov v akadémii, ako aj zárukou rozvoja klubu pre fanúšikov. Táto správa je naozaj výsledkom veľmi svedomitej práce celého manažmentu a veľmi sa z nej tešíme."

Dvadsaťsedemročný Duda pôsobil v Košiciach v rokoch 2011 až 2014, neskôr hral aj za Legiu Varšava, Herthu Berlín i Norwich City.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články