Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inter chce Škriniara udržať brutálnymi peniazmi: Spraví z neho najlepšie plateného hráča klubu

MILÁNO - Milan Škriniar sa má stať najlepšie plateným hráčom Interu! Klub ho chce udržať brutálnymi peniazmi
Zdroj: 43198
Zdieľajte:

Slovenský obranca Interu Miláno Milan Škriniar bol v lete horúcim objektom záujmu francúzskeho PSG. Nový športový riaditeľ klubu Luis Campos ho mal na vrchole svojho zoznamu letných priorít. Rokovania sa naťahovali prakticky celé leto. Napokon sa obe strany nedohodli na prestupovej čiastke. Inter požadoval 80 miliónov eur.

Škriniar sa má stať najlepšie plateným hráčom Interu

Škriniar napokon zostal na San Sire, no budúce leto mu vyprší kontrakt. Rokuje s vedením Interu o novej zmluve. Obe strany sa podľa všetkého blížia k dohode. Podľa SportMediaset sú predstavitelia Interu presvedčení, že dohodu dotiahnu do konca už v najbližších týždňoch.

Prečítajte si aj

Štyria nováčikovia a sedmička fortunaligistov: Takto vyzerá prvá nominácia Calzonu pri slovenskom kormidle

Podľa spomínaného zdroja sa Škriniar stane najlepšie plateným hráčom tímu, bude zarábať 7 miliónov eur ročne. Aktuálne má vyšší plat len belgický útočník Romelu Lukaku, ale ten je na hosťovaní v Chelsea Londýn a klub zo Stamford Bridge preberá celý jeho plat.

Inter čaká stretnutie v Lige majstrov s Plzňou a samozrejme, slovenský reprezentačný obranca nemohol na predzápasovej tlačovej konferencii chýbať. Otázky smerovali aj k jeho budúcnosti na San Sire, keďže už o niekoľko mesiacov má vypršať jeho súčasná zmluva.

„Nikdy som o tom nehovoril a bol by som radšej, keby to tak zostalo. Prišli sme sem hrať futbal a netúžim sa rozprávať o mojej budúcnosti a zmluve. Nemyslím si, že je na to správny čas a miesto. Keď bude niečo nové, budete to počuť odo mňa a od nikoho iného,“ reagoval Škriniar.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: SportMediaset, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články