Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezdny skrat! Loptu napálil do hľadiska, dvaja fanúšikovia skončili v slzách a nepustili ho ospravedlniť sa

NEW YORK - Zbláznil sa? Hviezdny futbalista napálil loptu do hľadiska, fanúšikovia zostali v slzách.
Zdroj: 43140
Zdieľajte:

Hviezda tímu New York Red Bulls Dru Yearwood sa postaral o poriadny škandál. 22-ročný anglický legionár bol frustrovaný z vývoja stretnutia proti Philadelphii (NY prehrával 0:2) a napálil loptu do hľadiska medzi vlastných fanúšikov.

Po skrate hviezdy Red Bulls zostali v slzách dvaja fanúšikovia

Po tom, ako hlavný rozhodca nariadil oneskorený priamy kop, Yearwood odkopol loptu do hľadiska a zasiahol mladú fanúšičku do tváre. Dievča sa okamžite rozplakalo a ako ukazujú zábery na videu, v slzách zostal aj malý chlapec.

Prečítajte si aj

Prezident Dynama Kyjev sa vyhráža hráčom: Ak nie ste pripravení na ihrisku, vezmite zbraň a bráňte našu krajinu!

Yearwood okamžite chcel ísť do hľadiska a ospravedlniť sa, ale jeden z fanúšikov Red Bulls sa mu postavil do cesty, hodil na neho klubový šál a zabránil mu v ceste za plačúcou fanúšičkou, poslal ho späť na ihrisko.

Následne fanúšikovia Red Bulls začali skandovať "kretén" na adresu Yearwooda.

„Chcem sa z hĺbky srdca ospravedlniť fanúšikom, ktorých zasiahla lopta, ktorú som kopol v sobotňajšom zápase. Moje emócie ma v tento deň dostali a sklamal som celú organizáciu a každého jedného fanúšika New York Red Bulls. Dúfam, že fanúšikovia sú v poriadku a že mi môžu odpustiť," vyhlásil futbalista v oficiálnom vyjadrení k incidentu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články