Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škandalózne rozhodnutie, tvrdí nahnevaný Moyes. West Ham cíti krivdu, rozhodcovia mu zobrali regulérny gól

LONDÝN - Futbalisti West Hamu prehrali v 6. kole anglickej ligy derby na pôde Chelsea 1:2, hoci ešte pätnásť minút pred koncom viedli. Tím trénera Davida Moyesa však cíti krivdu po tom, čo mu rozhodcovia po zásahu VAR neuznali v nastavenom čase vyrovnávací gól. Rozhodcovia navyše v priebehu stretnutia nepochopiteľne nevylúčili domáceho Jamesa.
Zdroj: 43132
Zdieľajte:

West Ham, za ktorý celý zápas odohrali českí reprezentanti Coufal so Součkom, viedol nad Chelsea vďaka bránke Antonia zo 63. minúty. O vyrovnanie sa postaral Chilwell a skóre otočil dve minúty pred koncom Havertz.

Hostia okamžite dokázali vyrovnať, ale gól rozhodca po konzultácii s videom neuznal. Cornetovmu zásahu totiž predchádzal údajný faul Bowena na brankára Chelsea Mendyho.

"Bolo to škandalózne rozhodnutie. A je o to horšie, keď ho urobí jeden z takzvaných elitných rozhodcov," citovala Moyesa BBC.

"Ja video podporujem, ale tu brankár simuloval a predstieral zranenie, pretože už sa nestihol vrátiť. Rovnako to skúšal aj pri prvom góle. Je neuveriteľné, že to rozhodca nevidí," nechápal kouč "Kladivárov".

Chelsea navyše mala hrať väčšinu druhého polčasu v desiatich po tom, čo sa James kopačkou ohnal po Antoniovi a zasiahol ho do stehna.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články