Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo? Rozprával sa so mnou najdlhšie zo všetkých, priznáva Dúbravka: Prezradil, čo sa ho pýtal

MANCHESTER - Dúbravka o privítaní v kabíne United. Cristiano Ronaldo sa so mnou rozprával najdlhšie zo všetkých!
Zdroj: 43055
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka sa stal novou posilou Manchesteru United. Bude v pozícii dvojky Davida de Geu. Už má za sebou aj privítanie v kabíne "červených diablov".

„Som naozaj nadšený, že môžem byť v kabíne s takými hviezdami. Keď sa pozrieme na tie mená, tak každé jedno je pojem a má obrovskú kvalitu. Musím povedať, že ma veľmi milo prekvapili po osobnej stránke, pretože ma privítali v tíme naozaj veľmi priateľsky. Povedal by som, že až úžasne. Každý jeden hráč. Je to pre mňa veľké pozitívum, že takéto veľké hviezdy si dokážu stále zachovať svoju tvár a správať sa absolútne normálne, ako každý iný bežný človek," hovoril Dúbravka o privítaní spoluhráčmi v kabíne United pre šport.sk.

Prečítajte si aj

Dúbravkov manažér o prestupe do United: Po výbuchu De Geu proti Brentfordu sa to výrazne posunulo

Dúbravka "pokecal" s Cristianom Ronaldom

Cristiano Ronaldo je najväčšou osobnosťou v kabíne Manchesteru United. Aj keď sa celé leto špekulovalo o jeho odchode (aj sa stále špekuluje o presune do Fenerbahce). Práve hviezdny portugalský útočník sa spomedzi všetkých rozprával s Dúbravkom najdlhšie.

„Akurát s ním som mal možno najväčšiu komunikáciu za celý deň, samozrejme, okrem Scotta McTominaya a Toma Heatona, ktorí sú v šatni hneď vedľa mňa. Mali sme možnosť sa spolu porozprávať pred tréningom a potom po tréningu vo fitku. Pýtal sa ma na rodinu, či teraz bývam na hoteli a také tie bežné veci. Prejavil záujem o komunikáciu a hlavne on začal ako prvý. Nechcel som vyzerať ako nejaký fanúšik a hneď za ním ísť, no bolo to veľmi príjemné sa s ním porozprávať a o úplne hocičom.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články