Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Žiadny debakel: Slovenský klub z piatej ligy siahal proti účastníkovi MS na senzáciu!

WIENER NEUDORF - Futbalisti TJ Partizán Domaniža siahali v rakúskej dedinke neďaleko Viedne proti účastníkovi a usporiadateľovi bližiacich sa MS na veľkú senzáciu!
Zdroj: 43087
Zdieľajte:

Tím zo slovenskej piatej ligy nastúpil proti usporiadateľovi tohtoročných MS v rakúskej dedinke Wiener Neudorf a duel, ktorý sa odohral v skrátenom hracom čase (2*30 minút) prinieslo napokon dva góly.

Prečítajte si aj

Totálny bizár: Tím zo slovenskej 5. ligy odohrá prípravný zápas proti účastníkovi MS v Katare!

Aj keď sa futbalisti TJ Partizán Domaniža nedočkali napriek sľubným šanciam gólového zásahu, súboj s účastníkom MS vojde do histórie, pretože ešte nikdy národný tím a účastník svetového šampionátu nevyzval v príprave tím tvorený výlučne z amatérov.

Domaniža inkasovala od organizátora tohtoročných majstrovstiev sveta až v závere. V 50. minúte otvoril skóre Yusuf Abdurisag z Al Saddu a o päť minút neskôr sa presadil Abdelrahman Moustafa z Al Duhailu.

Katar pochopiteľne nenastúpil v Rakúsku v najsilnejšej zostave, ale pre porovnanie obec s cca 1500 obyvateľmi má hodnotu len pár tisícok eur, kým reprezentácia Kataru viac ako 25 miliónov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR, Futbalnet

Diskusia

Podobné články