Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo hľadá zúfalo únik z Manchesteru United: Giganti ho nechcú, tak jeho agent oslovil tento klub

MANCHESTER - Man UTD pripomína potápajúcu sa loď a Cristiano Ronaldo zúfalo hľadá únik. Jeho agent oslovil dokonca aj tento klub!
Zdroj: 43004
Zdieľajte:

Potápajúcu sa loď pripomína aktuálne slávny Manchester United. Cristiano Ronaldo naďalej hľadá únik z Old Traffordu. Veľkokluby ako FC Chelsea, PSG, Bayern Mníchov, FC Barcelona, Atlético Madrid, Inter Miláno či AC Miláno odmietli možnosť jeho angažovania.

Jeho agent Jorge Mendes sa zameral aj na kluby z "druhej vlny". Hovorí sa o Borussii Dortmund, ktorá mala kontakty so zástupcami hviezdneho 37-ročného Portugalčana. Nemecký tím sa snaží nájsť do útoku náhradu za Sebastiana Hallera, ktorému pred sezónou diagnostikovali nádor na semenníkoch.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo obvinený z ublíženia na zdraví: Polícia uzavrela prípad týkajúci sa incidentu s fanúšikom

Agent Cristiana Ronalda oslovil aj Marseille

Mendes kontaktoval aj vedenie francúzskeho Olympique Marseille, aby preskúmal možnosti Ronaldovho prestupu. Informuje o tom novinár Niccolo Ceccarini na sociálnych sieťach.

Každopádne, možnosti na prestup sa Ronaldovi míňajú a s blížiacim sa záverom letného prestupového okna to čoraz viac vyzerá na jeho zotrvanie na Old Trafforde.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Niccolo Ceccarini

Diskusia

Podobné články