Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Stvoril PSG monštrum? Mbappé sa urazil ako malé decko, strčil do Messiho a spor s Neymarom

PARÍŽ - Stvorili sme monštrum, obávajú sa fanúšikovia PSG.
Zdroj: 42994
Zdieľajte:

PSG porazil v domácej Ligue 1 Montpellier 5:2, napriek tomu fanúšikovia viac ako kvalitný výkon a výhru riešili maniere Kyliana Mbappého.

Za takmer hotovú vec sa považoval jeho presun do Realu Madrid. Napokon sa vedeniu PSG podarilo hviezdneho útočníka udržať. Dostal bombastickú zmluvu a k tomu aj právomoci ďaleko presahujúce normálneho futbalistu.

Ego viac ako tím? Stvoril PSG z Mbappého monštrum?

Ako keby však ego Mbappému začalo prerastať cez hlavu.

S Brazílčanom Neymarom mal konflikt. Neymar dokonca na sociálnej sieti dal "páči sa mi" na príspevok kritizujúci rozhodnutie, že jedenástky zahráva Mbappé. V súboji s Montpellierom v prvom polčas nepremenil... Keď zahrával Paríž druhú jedenástku, loptu okamžite zobral Neymar, no Mbappé sa s ním šiel hádať. Napokon kopal Brazílčan a bol z toho gól.

Mbappé údajne od vedenia PSG požadoval odchod Neymara. Do sporu musel zasiahnuť športový riaditeľ Luis Campos, ktorý si oboch predvolal na koberček a musel im pripomenúť, prečo vlastne obliekajú dres PSG a prioritu v zisku trofeje Ligy majstrov.

Prečítajte si aj

V PSG to vrie! Neymar dal like na príspevok kritizujúci Mbappého

V spomínanom zápase proti Montpellieru zaujal aj moment, keď Vitinha pri ofenzívnej akcii neprihral nabiehajúcemu Mbappému. Ten začal trucovať ako malé decko. Rozhadzoval frustrovane rukami a prestal nabiehať smerom dopredu. Pritom akcia sa vyvinula tak, že mohol zakončovať do odkrytej bránky na zadnej tyči...

„Takto to teraz bude fungovať?," zostali zdesení fanúšikovia PSG. „Nie je sa čo diviť, stvorili sme monštrum," pridal sa ďalší komentujúci na sociálnych sieťach.

Ani ikonický Lionel Messi neveril vlastným očiam, keď do neho Mbappé vrazil ramenom. Argentínčan sa otočil, čo sa deje a jeho neveriacky pohľad hovorí za všetko...

Zaujímavý moment nastal aj keď sa všetci hráči PSG zdržiavali pri postrannej čiary a počúvali pokyny trénera Galtiera, len Mbappé stál sám v stredovom kruhu...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články