Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tuchel a Conte sa takmer pobili! Ani jeden gól Tottenhamu nemal platiť, soptil tréner Chelsea

LONDÝN - Bitka o Londýn takmer skončila bitkou trénerov! Podľa Tuchela ani jeden gól Tottenhamu nemal platiť
Zdroj: 43003
Zdieľajte:

Bitka o Londýn takmer vyvrcholila bitkou trénerov! Antonio Conte a Thomas Tuchel sa pri záverečnom podaní rúk dostali do ostrého konfliktu, museli ich rozdeľovať. Obaja prominentní tréneri londýnskych klubov dostali červenú kartu.

Tuchel o konflikte s Contem

Myslel som si, že by ste sa mali pozerať jeden druhému do očí počas podávania rúk, ale on mal na túto vec iný názor. Toto všetko nebolo potrebné, ale dá sa to povedať o mnohom,“ povedal Tuchel v rozhovore pre Sky Sports.

Už počas stretnutia mal Tuchel s Contem výmenu názorov, ktorá takmer prerástla v bitku. Duel skončil remízou 2:2 a podľa nemeckého trénera FC Chelsea nemal platiť ani jeden z gólov Spurs.

„Oba góly nemali platiť. Zaslúžil si vyhrať len jeden tím a tým sme boli my. Koľko taktických faulov dnes spravili Hojbjerg a Bentancourt? Odkedy je legálne ťahať hráča za vlasy počas futbalového zápasu? Urobili to a nemali za to nič, absolútne nemysliteľná situácia," zúril Tuchel v rozhovore pre Sky Sports.

Prečítajte si aj

VIDEO Tréner Realu Carlo Ancelotti prehovoril o svojej poslednej trénerskej zastávke

Je to medzi mnou a ním, reagoval Conte

O konflikte s Tuchelom prehovoril aj taliansky tréner Antonio Conte.

Podľa mňa je lepšie hovoriť o zápase. Bolo to zaujímavé, náročné pre oba tímy, ale viem, že sa chceme zlepšovať a byť konkurencieschopní. Chelsea ukázala, akí sú dobrí. Možno sa nám darilo lepšie ako v minulej sezóne. Opakujem, nechcem sa vyjadrovať k tejto situácii, pretože to nie je to najdôležitejšie, toto je problém medzi mnou a ním. Hovorte o zápase, nie o tejto situácii, sme tu, aby sme hovorili o futbale,“ povedal Conte v pozápasovom rozhovore pre Sky Sports.

Takto sa Tuchel prišiel radovať po góle The Blues smerom k náprotivkovi Contemu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články