Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Hviezda Ajaxu zranená po ozbrojenom prepadnutí: Lietali päste, lúpežníci ušli na skútri

AMSTERDAM - Napadli ho neďaleko jeho domu a zranili ho. Obeťou trestného činu sa stal kapitán Ajaxu a srbskej reprezentácie Dušan Tadič. Podľa holandských médií ho v Amsterdame napadli dvaja maskovaní a ozbrojení muži na skútri. Útočníci sa futbalistu pokúsili olúpiť.
Zdroj: 42980
Zdieľajte:

K incidentu došlo na konci júla, až teraz sa ale o prípade dozvedeli miestni novinári. Podľa denníka De Telegraaf mali útočníci na hlavách motorkárske helmy.

Muži sa objavili pri Tadičovom dome vo chvíli, keď vystupoval zo svojho vozidla. Keď si srbský stredopoliar uvedomil, čo sa deje, snažil sa z miesta utiecť, ale útočníci ho po chvíli prenasledovania dolapili.

Lupiči sa snažili tridsaťtriročnému futbalistovi strhnúť z ruky luxusné hodinky. Srbský kapitán sa bránil, jednému z mužov otvoril vrch helmy a udrel ho otvorenou dlaňou do tváre. Podľa De Telegraafu bol Tadič počas útoku našťastie len ľahko zranený na ruke.

Srbský futbalista nakoniec pred útočníkmi utiekol do neďalekej reštaurácie, zatiaľ čo muži odišli z miesta útoku na skútri. Polícia po nich stále pátra.

Začiatok sezóny útok Tadičovi každopádne nezhatil. Kapitán Ajaxu počas minulého víkendu doviedol svoje mužstvo k výhre 3:2 v úvodnom kole holandskej Eredivisie na pôde Sittardu.

 
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články