Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel má problém zabehnúť 100 metrov, ale s futbalom nekončí: Bývalý slovenský reprezentant bude hrať v 8. lige!

BRATISLAVA - Martin Škrtel v VIII. lige? Prečo nie. Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie už má odobrené hosťovanie zo Spartaka Trnava v tíme FK Hajskala Ráztočno.
Zdroj: 42443
Zdieľajte:

Na konci tohtoročnej sezóny sa zdalo, že jeden z najznámejších slovenských futbalistov nového tisícročia definitívne zavesil kopačky na klinec.

"Mám problémy s chrbtom a s platničkami. Nepamätám si deň, ktorý som strávil bez bolesti. Posledné mesiace som hral zápasy pod injekciami a mal som problém zabehnúť sto metrov so svojim synom," priznal Škrtel na emotívnej tlačovej konferencii, prečo už nemôže v prvoligovej Trnave pokračovať.

Ako ale na začiatku augusta vyšlo najavo, predsa len si nechal k futbalu otvorené vrátka. Niekdajší stopér Liverpoolu a ďalších veľkoklubov bude v novej sezóne hosťovať v klube Hajskala Ráztočno, ktorý hrá v okrese Prievidza ôsmu najvyššiu slovenskú súťaž.

Dôvod je jednoduchý, práve odtiaľto dnes tridsaťsedemročný Škrtel pochádza a svojmu strýkovi Ivanovi, ktorý v obci majú zhruba 1200 hláv robí starostu aj prezidenta futbalového klubu, údajne niekoľkokrát sľúbil, že kariéru zakončí práve tu.

"Keď Martin odchádzal do Petrohradu, tak sľúbil, že raz sa opäť do Ráztočna vráti. A pomôže. Nechcel som tomu veriť. Ale naposledy, keď sme boli spolu, tak povedal, že to platí. Že v prvom rade je Trnava a potom skončí v Ráztočne," povedal ešte v minulosti starosta Ráztočna a futbalistov strýko Ivan Škrtel.

Otázka znie, nakoľko umožní Škrtelovi zdravotný stav zasiahnuť do diania v amatérskej súťaži.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články