Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bez milosti! Rudiger ničí nových spoluhráčov z Realu, najskôr Hazard a teraz skončil v bolestiach Modrič

LOS ANGELES - Noví spoluhráči z Realu Madrid asi nemajú z Rudigera najväčšiu radosť.
Zdroj: 42885
Zdieľajte:

Nemecký stredný obranca Antonio Rudiger posilnil v lete ako voľný hráč Real Madrid. V Chelsea mu skončila zmluva a rozhodol sa prijať novú výzvu a dokázať svoje kvality a tvrdosť aj v drese úradujúceho šampióna Ligy majstrov.

Rudiger doslova ničí spoluhráčov na tréningoch

Rudiger evidentne neprišiel do Madridu hľadať priateľov ani hrať sparingové zápasy. Od začiatku tréningového kempu ide tvrdo a naostro aj proti vlastným spoluhráčom a evidentne si chce vybojovať pozíciu v základnej jedenástke a od svojho príchodu naznačuje, že chce byť lídrom defenzívy.

Prečítajte si aj

VIDEO Spoluhráči sa chytali za hlavu! Rudiger "skosil" Hazarda, ten vykríkol od bolesti a dotrénoval

Nedávno na tréningu tvrdo vyštartoval proti Edenovi Hazardovi, ktorý vykríkol a spadol na trávnik. Tréning nedokončil a spoluhráči sa chytali za hlavu. Nie je tajomstvom, že mal dlhodobé problémy s členkami a preto v Reale Madrid toho veľa neodohral.

Najnovšie sa Rudiger prezentoval ďalším tvrdým zákrokom na tréningu počas predsezónnej prípravy v Los Angeles. Tentoraz bol jeho "obeťou" Luka Modrič. Ten sa rútil s loptou vpred, až kým nenarazil na nekompromisného Rudigera. Modrič skončil s bolestivou grimasou na trávniku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články