Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ukradnuté územie, symboly, žiadna história, je*ať Slovensko: Hanlivý nápis maďarských ultras v zápase so Slovanom

BUDAPEŠŤ - Nevedno, či organizátori začnú voči Ferencvárosu za túto provokáciu vyšetrovanie.
Zdroj: 42854
Zdieľajte:

Futbalisti Slovana Bratislava pricestovali do Budapešti, aby tam odohrali zápas kvalifikácie Ligy majstrov proti Ferencvárosu. Ten napokon vyhrali 1:2.

Prečítajte si aj

VIDEO Šok v maďarskom Ferencvárosi: Slovan umlčal kritikov fantastickou otočkou v závere zápasu!

Domáci ultras chceli Slovanistov vyviesť z miery nešportovým správaním. Jeden z momentov, kedy malo ich počínanie ďaleko od športového fandenia bol, keď skupina ultras vytiahla veľký nápis - ukradnuté územie, ukradnuté symboly, ukradnutá história, je*ať Slovensko.

Je otázne, či delegát stretnutia toto správanie posúdi ako nešportové a voči Ferencvárosu začne strešný orgán vyšetrovanie.

Ďalším momentom bol začiatok druhého polčasu. Brankár Slovana Adrián Chovan mal za svojim chrbtom domácich ultras. Tí po tom, ako prišiel do brány zapálili niekoľko svetlíc. To si všimol aj hlavný rozhodca a upozornil hráčov, že kým v tom budú fanúšikovia pokračovať, druhý polčas sa nezačne. Poprosiť ich musel prísť až domáci brankár.

Tímový autobus Slovana ešte včera po tréningu napadli vandali. Tí poškodili okno autobusu. Žiadny z hráčov ani členov realizačného tímu sa nezranili.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články