Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bayern má dve hlavné priority, Kahn reaguje na príchod Ronalda: Je absolútne špičkový útočník, ale...

MNÍCHOV - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo nenahradí Roberta Lewandowského v Bayerne Mníchov.
Zdroj: 42805
Zdieľajte:

Poľský útočník prestúpi do FC Barcelona a Portugalčan vyjadril túžbu odísť z Manchestru United, podľa výkonného riaditeľa nemeckého klubu Olivera Kahna by však nezapadol do koncepcie.

Cristiana zbožňuje, ale...

Ronaldo v minulej sezóne opäť predviedol svoje strelecké umenie, keď dal vo veku 37 rokov 18 ligových gólov. "Zbožňujem Cristiana Ronalda ako hráča a každý vie, aký je fantastický futbalista. Klub má však určitú filozofiu a nie som si istý, či by pre Bayern a Bundesligu bolo správne, keby sme ho angažovali," povedal Kahn pre periodikum Bild am Sonntag.

Prečítajte si aj

FOTO Odchádzajúci Lewandowski sa na sociálnej sieti rozlúčil s fanúšikmi Bayernu: Navždy v mojom srdci

Absolútne špičkový útočník, ale...

Harry Kane je vo veku 28 rokov výrazne mladší. Útočníka Tottenhamu Hotspur nedávno spájali špekulácie práve s Bayernom. "Iste, je absolútne špičkový útočník. V jeho prípade to však je hudba budúcnosti, má platnú zmluvu s Tottenhamom," povedal Kahn o Angličanovi, ktorý strelil v 385 zápasoch za "Spurs" 247 gólov. Kaneov kontrakt vyprší v roku 2024, šéf mníchovského klubu k tomu dodal: "Teraz sa musíme postarať o to, aby sme dali dokopy káder pre novú sezónu. Uvidíme, čo sa ešte stane."

Bayern má iné priority

Pre úradujúceho nemeckého šampióna sú priorita dvaja futbalisti - holandský stredný obranca Matthijs de Ligt z Juventusu Turín a rakúsky stredopoliar Konrad Laimer z RB Lipsko. "O oboch rokujeme," uzavrel Kahn.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články