Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na MS Afriky bez najväčšej hviezdy: Reprezentačná kapitánka neprešla testom pohlavia!

LUSAKA - Kapitánka zambijskej futbalovej reprezentácie Barbra Bandaová nie je súčasťou svojho tímu na prebiehajúcich majstrovstvách Afriky vo futbale žien (CAF).
Zdroj: 42807
Zdieľajte:

Španielsky denník Mundo Deportivo uviedol, že sa tak stalo zo zdravotných dôvodov, no niektorí africkí novinári napísali, že Bandaovú na MS nepustili pre abnormálne výsledky krvných testov.

Opýtajte sa CAF

Tie podľa informácií odhalili nadmerne vysokú hladinu testosterónu. "Neviem vám naozaj povedať skutočné dôvody. Radšej sa opýtajte CAF," citoval španielsky denník trénera Zambie Brucea Mwapeho.

Prečítajte si aj

Zamieri do tímu úhlavného londýnskeho rivala? Arteta zatúžil po hviezde Chelsea!

Bandaová je jednou zo ženských futbalových hviezd v Afrike. Na olympijských hrách v Tokiu strelila v troch zápasoch šesť gólov. O útočníčku čínskeho klubu Šanghaj Šeng-Li sa údajne zaujíma Real Madrid.

Zambijčankám sa na MS darí, vo svojej B-skupine nazbierali v troch zápasoch 7 bodov a postúpili do vyraďovačky. "Do štvrťfinále ste sa dostali vďaka vysokej morálke. Cesta je ťažká, ale my sme kráľovné a bojujeme. Aj som počas celej tejto cesty s vami," odkázala Bandaová svojim spoluhráčkam cez sociálne siete.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články