Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľký súboj o hviezdu Juventusu: Bayern ponúka 90 miliónov eur!

MNÍCHOV - O hviezdu Juventusu sa strhol veľký súboj! Bayern ponúka 90 miliónov eur
Zdroj: 40851
Zdieľajte:

Holandský obranca Matthijs de Ligt z Juventusu Turín jedným z najhorúcejších mien na letnom trhu. Veľký záujem o neho má FC Chelsea a teraz do boja vstupuje nemecký Bayern Mníchov.

Bayern pripravený zaplatiť za De Ligta 90 miliónov eur

Bavori sú pripravení predložiť Juventusu svoju oficiálnu ponuku. Už kontaktovali predstaviteľov turínskeho klubu a rozbehli rokovania. Zmluva stredného obrancu Juventusu vyprší o dva roky a pravdepodobnosť jej predĺženia sa v posledných dňoch znížila.

Bayern je pripravený ponúknuť za De Ligta 90 miliónov eur, informuje o tom goal.com. Z toho 75 miliónov eur ako základ a ďalších 15 miliónov eur v bonusoch.

Prečítajte si aj

Juventus Turín opúšťa trojica hviezd

Juventus je ochotný holandského reprezentanta predať, pretože sa obáva, že by ho v lete 2024 mohol stratiť zadarmo. Nie je tajomstvom, že samotný futbalista chce Turín opustiť.

„Dnes je nemožné udržať hráča, ktorý chce odísť. Nie je to vždy o peniazoch a ak niekto chce ísť, nemôžete mu len povedať: ok, choď preč," hovoril CEO Juventusu Maurizio Arrivabane pre Tuttosport.

Chelsea začala rokovať s Juventusom o angažovaní De Ligta skôr ako Bayern. "Stará dáma" pôvodne požadovala za holandského obrancu až 120 miliónov eur. No uspokojí sa s tým, keď si vráti náklady vo výške 80 miliónov eur, ktoré na transfer futbalistu vynaložil v roku 2019.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články