Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo vynechal aj posledný tréning pred odletom na turné: Tento klub pripravuje 16-miliónovú ponuku

MANCHESTER - Opäť netrénoval! Tento klub pripravuje 16-miliónovú ponuku za Cristiana Ronalda.
Zdroj: 41536
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo sa neobjavil ani na poslednom tréningu Manchesteru United v Carringtone pred odletom na zahraničné prípravné turné. 37-ročný Portugalčan sa neobjavil v centrále Red Devils, odkedy požiadal vedenie klubu o svoj prestup. Informuje The Sun.

Chelsea pripravuje ponuku na Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo bude podľa všetkého chýbať na palube lietadla, keď Man UTD odletí do Bangkoku, kde v utorok odohrá prípravný zápas proti FC Liverpool. "Červení diabli" sa v rámci svojho zahraničného turné predstavia v Thajsku, Austrálii a Nórsku.

Podľa The Sun už Manchester United akceptoval skutočnosť, že toto leto príde o Cristiana Ronalda. Konkurenčná FC Chelsea už pripravuje ponuku vo výške 16,5 milióna eur za hviezdneho veterána. Nový majiteľ The Blues Todd Boehly je veľkým fanúšikom Ronalda a túži ho priviesť na Stamford Bridge.

Ronaldo chce pokračovať v Lige majstrov a to je niečo, čo mu Manchester United nedokáže ponúknuť. Podľa správ z minulého mesiaca Ronaldo nebol spokojný s tým, ako vyzerala letná prestupová aktivita klubu.

S možným príchodom Ronalda bol okrem Chelsea spájaný aj nemecký Bayern Mníchov. Ale Bavori oficiálne potvrdili, že záujem o Portugalčana nemajú. „Akokoľvek oceňujem Cristiana Ronalda ako jedného z najlepších hráčov, tento krok by nezapadal do našej filozofie," vyhlásil riaditeľ klubu Oliver Kahn pre nemecký Kicker.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články