Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na Old Trafford mieri posila zvučného mena: Zástava srdca mu ohrozila kariéru, teraz bude hrať pod obľúbeným trénerom

MANCHESTER - Veľmi zaujímavú posilu by mohol v najbližšom čase privítať Manchester United. Podľa informácií televíznej stanice Sky sa United dohodli na trojročnej zmluve s dánskym záložníkom Christianom Eriksenom, ktorý by mal na Old Trafford zamieriť ako voľný hráč po tom, čo posledný polrok strávil v Brentforde.
Zdroj: 41965
Zdieľajte:

Dánsky reprezentant si vyberal z dvoch ponúk. Popri Brentforde, v ktorom strávil posledný polrok po rozviazaní zmluvy s Interom Miláno, mu na stole pristála aj ponuka z Manchestru United.

A hoci Eriksen výrazne zvažoval aj zotrvanie v Brentforde, ktorý mu dal šancu na návrat k futbalu po zástave srdca, ktorú utrpel v drese Dánska na Eure 2020 a ktorá ho stála angažmán v Intere, vybral si nakoniec ponuku United.

Na Old Trafford totiž bude môcť Eriksen znova spolupracovať s novým manažérom klubu Erikom ten Hagom, s ktorým sa stretol počas prípravy s Ajaxom na svoj návrat k futbalu.

Podľa televíznej stanice Sky už Manchester United pripravuje pre Eriksena trojročnú zmluvu, ktorú hráč podpíše v najbližších dňoch, po absolvovaní lekárskej prehliadky na Old Trafford.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články