Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čistky v Manchesteri United pokračujú: Po piatich hviezdach klub nepočíta s 9 ďalšími hráčmi

MANCHESTER - Letné čistky na Old Trafforde! Po týchto 5 hviezdach Erik ten Hag nepočíta s ďalšími 9 hráčmi
Zdroj: 42461
Zdieľajte:

Letné čistky v Manchesteri United. Klub opustila pätica hviezd Paul Pogba, Juan Mata, Edinson Cavani, Jesse Lingard a Nemanja Matič. No zmeny v kádri "červených diablov" zďaleka nekončia. Ako informuje španielsky AS, tréner Erik ten Hag nepočíta s ďalšími deviatimi hráčmi.

Manchester United môže v lete opustiť ďalších deväť hráčov

Anthony Martial je jedným z nich. Klub ho poslal v januári na hosťovanie do Sevilly, kde rozhodne neoslnil. V dvanástich zápasoch strelil iba jeden gól. Brankár Dean Henderson pôjde na hosťovanie do Nottinghamu Forrest. Manchester United ale stále verí, že práve Henderson môže v budúcnosti byť nástupcom Davida de Geu v pozícii jednotky.

Prečítajte si aj

VIDEO Vlani si vyslúžil reprezentačnú miestenku: Manchester United zalovil v holandských vodách

Brazílsky stredopoliar Andreas Pereira, ktorý odohral minulú sezónu na hosťovaní vo Flamengu, chce zostať v Brazílii.

Eric Bailly, Phil Jones a hráč akadémie United Axel Tuanzebe sú ďalšími hráčmi, ktorí podľa spomínaného zdroja opustia Manchester United počas aktuálneho leta. Rovnako ako ďalší obrancovia Alex Telles a Brandon Williams (na hosťovanie).

Okolo Aarona Wan-Bissaku panujú pochybnosti. Ak sa zlepší v ofenzíve a urobí dojem na nového trénera Erika ten Haga, jeho zotrvanie na Old Trafforde nie je vylúčené.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: as.com

Diskusia

Podobné články