Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupová bomba tiká? Cristiano Ronaldo má prestúpiť do tohto klubu, oznámenie v magický dátum 7.7.

MANCHESTER - Prestupová bomba na spadnutie? Cristiano Ronaldo má prestúpiť do tohto tímu, oznámiť to majú v magický dátum 7.7.
Zdroj: 42373
Zdieľajte:

Hviezdny Portugalčan Cristiano Ronaldo možno obnoví svoju spoluprácu s trénerom José Mourinhom. AS Rím sa pripravuje na masívne vyhlásenie. Podľa bývalého hráča Rimanov Angela Di Livia plánujú "vlci" podpísať Ronalda, uviedol to v programe Retesport 1927.

Cristiano Ronaldo údajne mieri do AS Rím

Portugalská hviezda a jeho agent Jorge Mendes sa tiež stretli s predstaviteľmi Chelsea Londýn, aby prediskutovali jeho budúcnosť. Teraz sa však zdá, že hlavným favoritom na získanie Ronalda je práve AS Rím.

„Z rôznych zdrojov viem, že Rimania sa pokúšajú podpísať Cristiana Ronalda a 7. júla by mohol byť dátum oznámenia. Je to trochu netaktné, ale táto fáma už nejaký čas koluje futbalovým svetom. Náhodou som sa rozprával s priateľom, ktorý pracuje v televízii a ktorý sa dozvedel o rokovaniach Cristiana od dôležitého klubového manažéra na večeri pred niekoľkými dňami," hovoril Di Livio, ktorého cituje španielsky AS.

Magický dátum 7.7. zvolený na oznámenie Ronaldovho prestupu by mal symbolický význam vzhľadom k tomu, že Portugalčan nosí na drese práve číslo 7.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo ju mal údajne znásilniť: Poškodená portugalská hviezda teraz žiada odškodné!

O prestupe Ronalda do Ríma hovorí aj Fabrio Petruzzi. „Od dobrej autority, vysoko akreditovanej osoby viem, že Rimania sa snažia všetkými prostriedkami získať Cristiana Ronalda. Budú sa musieť doladiť detaily, pokiaľ ide o jeho obrazové práva, ale viem, že opustí United," dodal.

Cristiano Ronaldo úspešne pôsobil pod vedením José Mourinha v Reale Madrid. Jeho čísla boli neprekonateľné - strelil 168 gólov a pridal 49 asistencií. Mourinho v prvej sezóne s Rímom vyhral Európsku konferenčnú ligu a Ronalda určite láka jeho víťazná mentalita, ktorá ich spája.

Nedávno sa objavili správy o tom, že Cristiano Ronaldo je nespokojný s tým, ako vyzerá posilňovanie kádra United v letnej prestávke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS.com

Diskusia

Podobné články