Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Opustí Dúbravka Newcastle? Záujem hlásia kluby z TOP 5 európskych súťaží aj MLS

NEWCASTLE - Dúbravka na odchode z Newcastle? Záujem majú kluby z TOP 5 európskych líg aj zámorskej MLS!
Zdroj: 42026
Zdieľajte:

Newcastle United kúpil z Burnley anglického reprezentanta Nicka Popea a tým sa situácia Martina Dúbravku v klube komplikuje. Chce byť jednotkou a pravidelne chytať. Prioritou je zostať v klube, ale jeho manažér David Zíka z agentúry Global Sports pripúšťa, že v hre je aj plán B a teda zmena adresy.

Dúbravkov prestup v hre, záujem z TOP 5 európskych líg

„Cítime, že Martinova pozícia v klube je silná, napriek tomu sa snažíme hľadať na trhu aj nové možnosti," priznal Zíka v rozhovore pre Denník Šport a pripustil tak, že v hre je aj prestup Dúbravku do iného klubu.

„Možno sa niečo stane počas tohto leta, možno počas ďalšieho prestupového obdobia. V každom prípade sa budeme snažiť byť pripravení, aby sme v momente, keď sa rozhodne odísť, mali k dispozícii zaujímavé možnosti. Samozrejme, stále sa môže stať a my v to veríme, že Martin začne novú sezónu tam, kde tú uplynulú končil, teda v bránke Newcastlu," dodal.

Prečítajte si aj

Slovenský reprezentant mení dres: Keď som sa dozvedel o ponuke, prvé pocity boli fantastické

Dúbravka si kvalitnými výkonmi spravil výborné meno v anglickej Premier League a tiež účinkovaním na reprezentačnej úrovni. O záujemcov núdzu rozhodne nemá a potvrdzuje do aj jeho manažér Zíka.

„Kluby momentálne monitorujú situáciu. Sledujú, či a kedy by mohol byť k dispozícii. V tejto fáze nechceme byť konkrétnejší. Môžem povedať len toľko, že evidujeme záujem z mužstiev z Top 5 európskych najvyšších súťaží, ako aj zo zámorskej Major League Soccer (MLS), odkiaľ sa nám kluby ozývali už v minulosti," uviedol.

Opustí Dúbravka po 4,5 roku Newcastle United a prestúpi do iného klubu? Ukáže sa v najbližších týždňoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články