Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Foden sa pohádal s priateľkou počas dovolenky na pláži: Toto ju vytočilo do nepríčetna!

MANCHESTER - Fodenovi bolo na dovolenke poriadne horúco! Drsná hádka s priateľkou priamo na pláži, toto bol dôvod.
Zdroj: 39494
Zdieľajte:

22-ročný anglický reprezentačný stredopoliar Phil Foden z Manchesteru City má za sebou niekoľko škandálov a pribudol ďalší do zoznamu. Počas dovolenky na gréckom ostrove Korfu sa na pláži pohádal s priateľkou Rebeccou Cookovou. Informuje o tom Daily Mail.

Osudná fotka

Podľa tohto zdroja konflikt vznikol tým, že počas toho, ako sa hviezdny futbalista kúpal v mori, Rebecca použila jeho telefón. Video natočili a zverejnili očití svedkovia hádky. Na záberoch vidieť, ako zamestnanci luxusného rezortu nesú kočík s dieťaťom Fodena a Cookovej. Za nimi išla rozhádaná dvojica, pričom Rebecca vyzerala poriadne vytočená.

Prečítajte si aj

VIDEO Nováčik Premier League ulovil rekordnú posilu klubovej histórie

„Myslíš si, že som naozaj taká hlúpa? Nemôžeme s tebou nikam ísť, pretože zakaždým sa stane to isté," vyčítala reprezentantovi Albionu. Očitý svedok naznačil, že hádka vznikla z toho dôvodu, že Foden odmietal fotenie s ostatnými ľuďmi, no keď sa na neho obrátilo jedno dievča s podobnou žiadosťou, láskavo jej vyhovel.

Foden získal s Manchesterom City anglický titul. V uplynulej sezóne dovedna odohral 45 stretnutí s bilanciou 14 gólov a jedenásť asistencií. Jeho trhová hodnota sa odhaduje na 90 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články