Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neymar odísť nechce, ale PSG Brazílčana ponúka tomuto tímu

PARÍŽ - Brazílčan Neymar nechce opustiť Paríž, no vedenie PSG hviezdneho futbalistu ponúklo na hosťovanie do tohto tímu.
Zdroj: 41109
Zdieľajte:

Okamžite po tom, ako PSG stroskotal v Lige majstrov s Realom Madrid, sa v zahraničných médiách začali objavovať správy o tom, že vedeniu bohatého francúzskeho klubu došla trpezlivosť a v lete sa pokúsi zbaviť Brazílčana Neymara.

PSG ponúka Neymara na hosťovanie do Juventusu

Napriek vysokým finančným nákladom, ktoré PSG na Brazílčana vynakladá, sa nedostavil želaný efekt a to trofej z Ligy majstrov. Vedeniu mala údajne dôjsť trpezlivosť aj s neustálymi zraneniami Brazílčana, jeho záľubou v párty živote a škandálmi mimo ihriska.

Prečítajte si aj

Končím, desiatka je tvoja! Hviezda Realu a Brazílie odhaľuje priznanie Neymara

Podľa informácií portálu calciomercato.it by sa Neymar mohol pripojiť k Juventusu Turín. Nový športový riaditeľ PSG Luis Campos podľa tohto zdroja už kontaktoval vedenie talianskeho klubu a ponúkol 30-ročného hviezdneho útočníka na hosťovanie.

Neymar poberá v Paríži gigantický plat okolo 50 miliónov eur ročne. PSG je pripravený časť platových nákladov v prípade jeho hosťovania hradiť. Neymar mal vedeniu Paríža oznámiť, že nechce z klubu odísť.

Pre Juventus by to bola ďalšia obrovská posila. Turínčania sú na dosah spečatenia prestupov francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu a argentínskeho reprezentanta Angela Di Mariu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: calciomercato.it

Diskusia

Podobné články