Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Po kritike fanúšikov sa v Manchestri United chystá veľká prestavba kádra: Tím majú posilniť 3 dôležití hráči

MANCHESTER - Na konci júna sa stane voľným hráčom. Má za sebou úspešný polrok v drese nováčika z Brentfordu. A podľa informácií stanice Sky Sports so zástupcami Christiana Eriksena nadviazalo kontakt vedenie Manchestru United. To sa po príchode nového hlavného manažéra Erika ten Haga naďalej zaujíma aj o Frenkieho de Jonga z Barcelony, Lisandra Martíneza a Antonyho z Ajaxu.
Zdroj: 41965
Zdieľajte:

Tridsaťročný Christian Eriksen sa po krátkom pôsobení v Brentforde stane na konci mesiaca voľným hráčom, ale pred definitívnym rozhodnutím o svojej budúcnosti zvažuje svoje možnosti, pričom záujem oň má aj jeho bývalý zamestnávateľ Tottenham.

Nový šéf United Erik ten Hag je dlhodobým obdivovateľom dánskeho reprezentanta a predpokladá sa, že by mohlo dôjsť k dohode, ale nakoniec bude záležať na hráčovi.

Táto správa nasleduje po rastúcom nepokoji fanúšikov Manchestru United na sociálnych sieťach kvôli nedostatočnej prestupovej aktivite v tomto lete.

V pondelok večer v rozhovore pre Sky Sports News poskytol reportér Dharmesh Sheth aktuálne informácie o dianí v zákulisí.

„Správa, ktorú som dostal, je, že na Old Trafford nepanuje žiadna panika,“ povedal.

„United majú stratégiu, ako postupovať. Áno, pre Erika ten Haga sú k dispozícii značné finančné prostriedky, ale teraz je viac ako inokedy kladený dôraz na získanie správnych hráčov za správnu cenu.“

„Pod vedením futbalového riaditeľa Johna Murtougha používajú United zefektívnenú skautskú činnosť s posilnenou analýzou dát.“

United naďalej rokujú s Barcelonou o podpise stredopoliara Frenkieho de Jonga. Oba kluby sa stále rozchádzajú v cenách, ale United stále dúfajú, že sa im podarí uzavrieť dohodu a rastie presvedčenie, že hráč chce prísť a znovu sa spojiť s Erikom ten Hagom, pod ktorým pôsobil v Ajaxe.

Medzitým je obranca Ajaxu Lisandro Martínez hráčom, ktorého United tiež sledujú. V posledných troch sezónach v Ajaxe pravidelne nastupoval pod ten Hagom. V súčasnej dobe sa nejedná o prioritnú pozíciu, ale vzhľadom na možnosť odchodov si United v tejto oblasti robia náležitú previerku.

Klub sa tiež naďalej zaujíma o krídelníka Ajaxu Antonyho, čo je ďalší hráč, ktorého ten Hag pozná a ktorému verí. Pokiaľ ide o odchody, prebiehajú rokovania s Nottinghamom Forest o brankárovi Deanovi Hendersonovi. Stále nedošlo ku konečnej dohode, pretože United chcú priame hosťovanie, zatiaľ čo Forest presadzuje opciu na kúpu v lete budúceho roku. Diskutuje sa aj o tom, akú časť mzdy bude každý klub platiť pri hosťovaní.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články