Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Megaškandál na futbalovej scéne? Hviezda Arsenalu vyšetrovaná zo stávkarského podvodu!

LONDÝN - Jedna z opôr anglického Arsenalu a švajčiarsky reprezentant Granit Xhaka možno lieta v problémoch. Je totiž vyšetrovaný Národnou kriminálnou agentúrou kvôli žltej karte, ktorú dostal minulý rok v decembri v zápase s Leedsom, pretože na túto príležitosť bola vsadená nezvyčajne vysoká suma 65-tisíc libier.
Zdroj: 37716
Zdieľajte:

Národná kriminálna agentúra (NKA) vyšetruje nezvyčajne vysokú stávku, ktorá bola vsadená na to, že opora Arsenalu Granit Xhaka dostane v posledných desiatich minútach zápasu s Leedsom žltú kartu. Xhaka ju nakoniec videl v 86. minúte za zdržiavanie hry, kedy bol vyzvaný na rozohranie priameho kopu, ale vôbec sa k tomu dobrých 20 sekúnd nehrnul.

Arsenal mal pritom pohodlný náskok troch gólov, ktorý si v podstate zaistil hneď v prvom polčase, ktorý vyhral 3:0. Nakoniec zápas, ktorý sa odohral 18. decembra minulého roku, skončil 4:1 pre Kanonierov.

Na to, že švajčiarsky reprezentant, ktorý odohral na začiatku mesiaca celý zápas proti Čechom v Lige národov, dostane žltú kartu, bola v priebehu zápasu vsadená suma vo výške takmer 77 tisíc eur. Tipujúci si prišiel na pekných 250-tisíc libier, teda zhruba 292 000€. Vsadená čiastka bola nad rámec toho, čo sa obvykle na túto situáciu očakáva, preto niet divu, že je Xhaka podozrivý z toho, že si kartu nechal dať úmyselne.

Predtým prípad vyšetrovala anglická futbalová asociácia, ktorá však ani po pol roku nedospela k jednoznačnému záveru, preto ho odovzdala NKA.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články