Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Návrat Pogbu do známeho prostredia? Bianconeri chystajú pre francúzskeho stredopoliara štvorročný kontrakt!

TURÍN - Zdanlivo nekonečné hašterenie Paula Pogby a Manchestru United bude zrejme čoskoro oficiálne na konci. Už teraz je jasné, že na Old Trafford pokračovať nebude, čo pôsobí ako voda na mlyn pre zahraničné médiá, ktoré už prinášajú informácie, kam by mohol francúzsky stredopoliar prestúpiť. Najpravdepodobnejšie sa v tejto chvíli javí návrat do známeho prostredia.
Zdroj: 42076
Zdieľajte:

Zotrvanie pri Red Devils pritom spočiatku nebolo nereálne. Vedenie klubu sa snažilo s Pogbou dohodnúť na predĺžení zmluvy, 29-ročný rodák z Lagny-sur-Marne však volal po stále lepšom platovom ohodnotení.

Výsledok je taký, že United z rokovania vycúvalo a Pogbovi 30. júna skončí v Manchestri zmluva. Pre ostatné veľkokluby tak bude k dispozícii „zadarmo”, hoci jeho finančné požiadavky nie sú schopní a predovšetkým ochotní splniť zďaleka všetci.

Už dlhšiu dobu sa hovorí predovšetkým o návrate Pogby do Juventusu Turín. Viac ako 190 centimetrov vysoký stredopoliar už raz na tejto trase putoval, aby v lete 2016 za vtedy rekordných 105 miliónov euro znovu prestúpil na Ostrovy.

V posledných rokoch strádajúci Bianconeri údajne chystajú pre majstra sveta z roku 2018 štvorročný kontrakt. Pogba si ale určite bude svojho budúceho zamestnávateľa vyberať starostlivo, okrem iného aj s vidinou zimného svetového šampionátu v Katare.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, 90min.com

Diskusia

Podobné články