Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid pripravený kúpiť túto hviezdu za 90 miliónov eur

MADRID - Real Madrid ochotný za túto hviezdu zaplatiť 90 miliónov eur.
Zdroj: 40325
Zdieľajte:

Real Madrid nedávno angažoval francúzskeho reprezentačného stredopoliara Auréliana Tchouameniho z AS Monako. Zaplatil za neho 80 miliónov eur + ďalších 20 miliónov eur v bonusoch. Predtým už "biely balet" získal nemeckého reprezentačného obrancu Antonia Rudigera z Chelsea Londýn.

Real Madrid pripravený zaplatiť za Bellinghama 90 miliónov eur

Najnovšie má Real Madrid v hľadáčiku anglického reprezentačného stredopoliara Juda Bellinghama z Borussie Dortmund. Podľa Cadena Ser je Real pripravený ponúknuť za neho 90 miliónov eur. Zároveň ale tento zdroj upozorňuje na to, že tento rok sa Bellinghama Realu nepodarí angažovať, pretože už naplnil svoju kvótu pre hráčov z krajín mimo EÚ.

Prečítajte si aj

Bayern chce náhradu za Lewandowského: Zmietne Liverpool zo stola aj tretiu ponuku za Maného?

Real Madrid však chce uzavrieť zmluvu už toto leto s tým, že Bellingham by oficiálne posilnil klub pred sezónou 2023-24. Madridský gigant je pripravený ponúknuť Bellinghamovi kontrakt na päť alebo šesť rokov.

O Bellinghama majú záujem aj oba manchesterské veľkokluby - City a United. Angličan má v Dortmunde platnú zmluvu do roku 2025. V uplynulej sezóne nastúpil vo všetkých súťažiach na 44 zápasov s bilanciou šesť gólov a 14 asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Cadena Ser

Diskusia

Podobné články