Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zidane späť na scénu? Mal sa dohodnúť s týmto klubom

PARÍŽ - Zinedine Zidane sa mal dohodnúť s týmto klubom na trojročnom kontrakte!
Zdroj: 38985
Zdieľajte:

Podľa najnovších informácií sa tréner Zinedine Zidane vracia na scénu, mal sa dohodnúť s vedením PSG na trojročnom kontrakte. Informuje o tom Ramon Fuentes z Mundo Deportivo a podrobne opisuje priebeh rokovaní medzi oboma stranami.

Bude Zidane novým trénerom Škriniara?

K oficiálnemu oznámeniu spolupráce z bližšie nešpecifikovaných dôvodov príde až koncom júna. Podľa správ Mundo Deportivo bol Zidane v sobotu v Katare a rokoval s majiteľom PSG Tamim bin Hamad Al Thanim.

No Ben Jacobs zo CBS Sports tieto informácie poprel a podľa jeho správ nebol Zidane na výlete v Dohe. No potvrdil, že PSG skutočne usiluje o angažovanie Zidana, no má aj iných vytypovaných kandidátov na pozíciu trénera.

Prečítajte si aj

Škriniar na odchode? PSG poslal prvú ponuku, Inter si už vyhliadol náhradu

Nechajme sa prekvapiť, či má Ramon Fuentes z Mundo Deportivo správne informácie a či skutočne koncom mesiaca PSG oznámi angažovanie Zidana na post nového trénera. Môže nastať situácia, že bude novým koučom Milana Škriniara. Slovenský reprezentačný kapitán je letnou prioritou PSG číslo jedna. Inter už odmietol prvú ponuku vo výške 50 miliónov eur, požaduje o tridsať miliónov viac.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ramon Fuentes/Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články