Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zaplatili za nich 270 miliónov eur: Chelsea predáva 4 obrovské hviezdy

LONDÝN - Letné "upratovanie" prebehne aj na Stamford Bridge. Na predaj 4 veľké hviezdy, za ktoré The Blues zaplatili 270 miliónov eur.
Zdroj: 40383
Zdieľajte:

Letné "upratovanie" je na pláne aj v Chelsea Londýn. Britský The Telegraph informuje, že The Blues sú pripravení rozísť sa s kvartetom veľkých hviezd, za ktoré zaplatili spolu 270 miliónov eur.

Chelsea ochotná predať štyri veľké hviezdy

Podľa tohto zdroja sú na predaj útočníci Romelu Lukaku s Timom Wernerom a stredopoliari Hakim Ziyech a Christian Pulisic.

Prečítajte si aj

VIDEO Odchod z Anfieldu po dlhých ôsmich rokoch: Liverpool FC opúšťa až sedmička hráčov!

Lukaku sa vrátil na Stamford Bridge pred rokom po tom, ako vystrieľal v talianskej Serie A titul. Ale nepresvedčil a tréner Thomas Tuchel mu príliš nedôveroval.

Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je aktuálna hodnota Lukakua 85 miliónov eur, Pulisica 45 miliónov eur, Wernera 42 miliónov eur a Ziyecha 32 miliónov eur. Dokopy len niečo cez 200 miliónov eur.

V prípade Romelua Lukakua sa intenzívne spomína návrat do Interu Miláno. V tejto súvislosti sa už objavili aj správy o možnej výmene za slovenského reprezentačného kapitána Milana Škriniara, ktorému na San Sire končí o rok zmluva a tréner Tuchel má o neho veľký záujem.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Telegraph

Diskusia

Podobné články