Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalá hviezda Košíc na dosah prestupu k Mourinhovi do Ríma

RÍM - Svojho času žiaril v Košiciach. Teraz je na dosah prestupu do Mourinhovho Ríma!
Zdroj: 42240
Zdieľajte:

Nemanja Matič odchádza z Manchesteru United ako voľný hráč. Je na dosah prestupu do AS Rím, kde obnoví svoju spoluprácu s trénerom José Mourinhom, pod ktorým žiaril v drese "červených diablov" aj počas pôsobenia v Chelsea Londýn.

Matič obnoví v Ríme spojenie s Mourinhom

Podľa Sky Sport Italia a Sportitalia je transfer prakticky hotový a zostáva len doriešiť posledné detaily. Mourinho chcel veľmi Matiča v Ríme a okrem toho hráčov agent Vlado Lemič má silné vzťahy so športovým riaditeľom Rimanov Tiagom Pintom.

Snaha o angažovanie Matiča sa stala ešte urgentnejšia po tom, čo Henrich Mchitarjan odmietol predĺženie zmluvy s Rimanmi a odchádza do konkurenčného Interu Miláno.

Prečítajte si aj

Dembele sa blíži prestupu do tohto veľkoklubu

Srbský reprezentant Matič oslávi v auguste 34. narodeniny. V tejto sezóne odohral za Manchester United 32 súťažných zápasov, nazbieral štyri asistencie. Cenený je najmä pre "čiernu robotu", ktorú odvádza v defenzíve.

Matič by mal s AS Rím podpísať ročnú zmluvu s opciou na ďalšiu sezónu.

V rokoch 2007-09 žiaril Matič v drese MFK Košice. V roku 2009 z Košíc odišiel do Chelsea Londýn. V roku 2011 prestúpil do Benficy Lisabon a v 2014 sa na Stamford Bridge vrátil. Od roku 2017 pôsobil v Manchesteri United.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sky Sport Italia, Sportitalia

Diskusia

Podobné články