Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Shakira ho prichytila s matkou jeho spoluhráča: Hviezda FC Barcelona čelí veľkému škandálu!

BARCELONA - Poriadnemu škandálu čelí dlhoročná barcelonská opora a kapitán Gerard Piqué, ktorého prichytila jeho manželka Shakira pri nevere a zdá sa, že vzťah dvoch slávnych osôb sa blíži ku svojmu koncu.
Zdroj: 42274
Zdieľajte:

Piqué a Shakira spolu tvoria pár už od roku 2011 a populárna dvojica má spolu dve deti, teraz ich vzťahom ale otriasla nevera, po ktorej Piqué žije od svojej partnerky oddelene niekoľko týždňov.

Šokujúce na celej afére je to, že kolumbijská speváčka považovaná za kráľovnú latino hudby, prichytila svojho milovaného manžela v barcelonskej kabíne s matkou mladučkej hviezdičky Blaugranas Pabla Gaviho, ktorý o incidente údajne nevie.

Prečítajte si aj

Real definitívne ukoristil hviezdu Chelsea: Nemôžem sa dočkať prvého zápasu

Piqué je spoluhráčom 18-ročnej hviezdičky niečo viac ako rok, odkedy sa Gavi prebojoval do A-tímu, kde si už vybojoval miesto v základnej zostave trénera Xaviho. Aj keď informácie ohľadom aféry neboli oficiálne potvrdené ani jedným z hráčov Barcelony, fanúšikovia v posledných dňoch zaplavili sociálne siete diskusiami o afére Piquého s matkou Gaviho.

Prečítajte si aj

Messi mesiac a pol nemohol ani poriadne chodiť: Zanechalo to na mne stopy!

Gavi je historicky najmladším hráčom, ktorý si obliekol seniorský dres španielskej reprezentácie. Na sociálnych sieťach kolujú aj fotky mladej hviezdičky s matkou Gavinin Anasi, ktorá má byť tou ženou zapletenou s Piquém do aférky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články