Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan s novou slovenskou hviezdou? Weiss mi vyvolával, priznáva

BRATISLAVA - Posilní Slovan slovenská hviezda?
Zdroj: 41923
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný stredopoliar Juraj Kucka končí v anglickom Watforde. S tímom sa mu nepodarilo zachrániť v Premier League. „V Anglicku som si to užil. Bola to veľmi dobrá skúsenosť. Futbalová i životná. Videl som, ako to tam funguje. Verím, že som nesklamal. Hodnotím to pozitívne. Aj napriek tomu, že sa nám nepodarilo udržať v Premier League. V kabíne chýbal správny tímový duch,“ vysvetľoval "Kuco" pre Nový Čas.

Posilní Kucka Slovan? Odolávam...

Aktuálne sa skúsený stredopoliar sústredí na reprezentačné povinnosti. Chce pomôcť tímu vybojovať postup z C-skupiny Ligy národov do "béčka". Ale zaoberať sa musí aj svojou ďalšou klubovou budúcnosťou. Slovan?

Prečítajte si aj

Dávid Hancko žiari šťastím: Roztomilé FOTO vysvetľujúce absenciu na reprezentačnom zraze

„Weiss mi vyvolával, ale odolávam,“ priznal Kucka kontakt s trénerom, ktorý ho v minulosti viedol v národnom tíme. Faktom však je, že aj samotná budúcnosť trénera Weissa na Tehelnom poli je s otáznikom. Spomínala sa Sparta, ale tá si už našla iného kouča.

Do slovenskej ligy sa vrátili bývalé opory reprezentácie ako Erik Jendrišek, Vladimír Weiss ml. či Martin Škrtel. Marek Hamšík návrat na Slovensko odmietol, z dôvodu správania fanúšikov voči bývalým reprezentantom. No Juraj Kucka má pozitívny postoj smerom k účinkovaniu na slovenských trávnikoch.

„Návrat na Slovensko si viem predstaviť. Nikdy som netvrdil, že nechcem doma hrať. Uvidím, aké budú možnosti. Všetko je otvorené," necháva otázku svojej budúcnosti otvorenú Juraj Kucka.

Vráti sa po pôsobení v Česku, Taliansku, Turecku a Anglicku domov?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články