Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odláka Conte po Perišičovi z Interu aj Škriniara? Slovenský obranca to povedal na rovinu

MILÁNO - Odláka Conte z Interu do Tottenhamu aj Škriniara? Slovenský obranca to povedal na rovinu
Zdroj: 42620
Zdieľajte:

Prichádza letné prestupové obdobie a ako tradične, množia sa rozličné prestupové špekulácie a informácie. V rámci nich zaznieva aj meno slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara. Tomu o rok vyprší zmluva s Interom Miláno.

V súvislosti so Škriniarom sa spomína záujem z anglického Tottenhamu Hotspur. "Kohútov" vedie taliansky tréner Antonio Conte, pod vedením ktorého Inter so Škriniarom vlani získal taliansky titul. Conte už prilákal do Tottenhamu bývalého zverenca z Interu Ivana Perišiča. Bude Škriniar ďalším jeho ex-hráčom, ktorého privedie do Londýna?

Škriniar chce zostať v Interi, prestupové špekulácie odmieta

„Mám zmluvu v Interi a som tam spokojný. Rôzne špekulácie sa objavujú každý rok alebo polrok. Nič konkrétne nemám, no v Miláne som spokojný,“ dal Milan Škriniar v rozhovore pre šport.sk jasnú odpoveď na tieto prestupové špekulácie.

V Interi stále cíti veľkú motiváciu. Pravidelne získava trofeje a tešiť sa môže opäť na účinkovanie v skupinovej fáze Ligy majstrov.

Prečítajte si aj

Milan Škriniar definitívne prišiel o spoluhráča: Moje dobrodružstvo v Interi sa skončilo

„Minulý rok sme získali titul, tento rok pohár a superpohár. Stále máme o čo bojovať, čiže stanovené méty pred sebou máme a ja som s tým spokojný. Verím, že aj v budúcej sezóne budeme konkurencieschopní na všetkých frontoch, ako to bolo aj teraz,“ dodal Škriniar.

Skôr ako na jeho odchod z Interu Miláno to vyzerá na podpis nového kontraktu. Podľa posledných správ by mal Škriniar uzavrieť s Nerazzurri novú zmluvu až do leta 2027 s platom 5 miliónov eur na sezónu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články