Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zvládne to? Pýtajú sa Česi: Tento slovenský tréner najhlavnejším kandidátom pre Spartu

PRAHA - Tento Slovák najvážnejším kandidátom na trénera Sparty Praha! Zvládne to? Pýtajú sa Česi
Zdroj: 41344
Zdieľajte:

Po odvolaní Pavla Vrbu Sparta Praha hľadá nového hlavného trénera. „V sobotu na Letnej jednal slovenský odborník Adrián Guľa a zdá sa byť najvážnejším kandidátom na uvoľnenú exponovanú stoličku," informuje portál iSport.cz.

„So športovým riaditeľom Pražanov Tomášom Rosickým bol v kontakte aj v predchádzajúcom období," dodáva spomínaný zdroj. „Nakoniec sa zdá, že voľba padla práve na Guľu."

Prečítajte si aj

Obrovská tragédia: Zomrel iba 31-ročný český brankár

V Česku píšu o dosť riskantnej stávke, nakoľko slovenskému inovátorovi vôbec nevyšli posledné dve trénerské zastávky. V Plzni bol kritizovaný, že nevedel reagovať na nepriaznivú situáciu a neustále sa držal svojho štýlu hry, ktorý nebol dostatočne efektívny.

Zvládne to Guľa v Sparte Praha?

Po konci vo Viktorii Plzeň prebral Guľa poľský klub Wisla Kraków, ktorý priviedol do zostupových vôd, následne bol odvolaný.

Guľa si spravil výborné meno počas pôsobenia v Žiline a v Sparte Praha by mal príležitosť preukázať svoje kvality a napraviť si renomé po Plzni a Krakówe.

„Na Guľu by každopádne nečakala jednoduchá misia. Minimálne v úvode letenského angažmánu by mohol čeliť nedôvere fanúšikov. O svojej ceste by ich musel presviedčať. Zvládol by to?," pýta sa Jan Vacek z iSport.cz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iSport.cz

Diskusia

Podobné články