Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guardiola sa čudoval, čo mu je: Bujaré oslavy Manchestru City priniesli krvavé zranenie

MANCHESTER - Pri búrlivých oslavách zisku anglického futbalového titulu Manchestru City nemohol chýbať ani Noel Gallagher.
Zdroj: 42541
Zdieľajte:

Bývalý člen hudobnej kapely Oasis a dlhoročný fanúšik klubu z nich však nevyšiel bez ujmy na zdraví. Po "hlavičke" od otca obrancu City Rubena Diasa skončil zakrvavený na zemi a musel sa nechať ošetriť.

Hlavou ho poslal k zemi

Hráči Manchestru City si v nedeľu zahrávali s osudom. K zisku titulu potrebovali v záverečnom 38. kole zvíťaziť, no s Aston Villou doma prehrávali 0:2. Tromi gólmi v záverečnej štvrťhodine však duel otočili a získali ôsmy anglický titul. "Keď padol tretí gól, vypukol blázinec. Skákal som ako idiot. Z môjho 11-ročného syna som urobil trofej. Dvíhal som ho nad hlavu a každému naokolo posúval. Zrazu sa otočím a otec Rubena Diasa ide priamo na mňa a pošle ma hlavou k zemi," uviedol Gallagher podľa ESPN.

Prečítajte si aj

VIDEO Kylian Mbappé prehovoril o svojom odchode z PSG: Veci sa menia

Guardiola nechápal, čo mu je

Dias starší zo stretu vyšiel lepšie. "Je to veľký chlap, ja som rád, že mám zuby. Záver duelu som už nevidel, musel som vyhľadať záchranárov a nechať sa zašiť. Mám roztrhnutú hornú peru a monokle na oboch očiach. Vyzerám ako po poriadnej bitke. Fanúšikovia sa ma pýtali, čo sa stalo. Našiel som si aj Pepa Guardiolu, objal ma a so slzami očiach si ma premeral a čudoval sa, čo mi je," prezradil jeden z najslávnejších priaznivcov Manchestru City.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články