Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škandalózna rozlúčka Škrtela s kariérou! Stolička nad hlavou a vulgárne skandovanie, pozrite čo vyvádzal

TRNAVA - Škandalózna bodka Martina Škrtela za kariérou.
Zdroj: 42538
Zdieľajte:

Slovenský obranca a bývalý reprezentačný kapitán dal po poslednom kole najvyššej súťaže definitívnu bodku za skvelou kariérou. Po domácom zápase Trnavy proti Dunajskej Strede sa lúčil s trnavskými fanúšikmi priamo v kotli, kde do megafónu spieval najznámejšie chorály.

Škrtelova bodka za kariérou: Vulgarizmy na adresu rivala

Evidentne nemal dosť. Sociálnymi sieťami kolujú zábery z párty, na ktorej sa mali zúčastniť všetci trnavskí hráči aj s manželkami či priateľkami. Podľa informácií Nového Času sa oslava konala v jednej z luxusných trnavských reštaurácií. O polnoci bol na programe ohňostroj, no tým zábava ani zďaleka neskončila. Párty sa natiahla až do 5. hodiny ráno.

Prečítajte si aj

Šokujúci koniec Hamšíka v reprezentácii: Rozhodnutie sa nerodilo ľahko, priznáva

Počas spomínaného večera vznikli zábery, na ktorých vidieť Martina Škrtela ako skáče so stoličkou nad hlavou a burcuje pokrikmi mierenými proti najväčšiemu trnavskému rivalovi - Slovanu. "ŠK Slovan - skur*ená Bratislava!," kričí Škrtel na plné hrdlo.

Už na pozápasové rozhovory medzi novinárov prišiel dôrazný obranca s pohárom piva, čo vyvolalo úsmevy prítomných a zdá sa, že zlatistý mok tiekol potokom až do skorých ranných hodín nasledujúceho dňa.

To asi nie je úplne bodka za tak skvelou kariérou, ktorú by sme od hráča Škrtelovho kalibru očakávali.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, čas.sk, facebook

Diskusia

Podobné články